Kolega szuka Julki do 25 tys netto z fakturą VAT. Ktos, coś?
Printable View
Kolega szuka Julki do 25 tys netto z fakturą VAT. Ktos, coś?
chyba do samodzielnego montażu :D
Hahahaha!!!
Przejechałem Giulietta kupioną w salonie 29 000 tys. km. Silnik 1,4 (170 KM) ,automatyczna skrzynia biegów, tapicerka skórzana, szklany dach, podgrzewane fotele itp. W tym okresie doświadczyłem kilku przypadków:
1. skrzypiąca kierownica - poprawili - w ramach gwarancji,
2. skrzypiący fotel pasażera - przestawiłem w inną pozycję - przestał skrzypieć,
3. skrzypiący dach - poprawili - w ramach gwarancji,
4. skrzypienie w tylnej części samochodu - poprawili w ramach gwarancji,
5. poprawienie zbieżności tylnych kół - poprawili w ramach gwarancji,
6. pęknięta uszczelka w automatycznej skrzyni biegów - wymienili - koszt 500 zł (koniec
gwarancji)
7. Wypadający fragment uszczelki z przedniej szyby - naprawiłem osobiście.
Mimo tych przygód jest bardzo zadowolony z tego auta. Jest to samochód dający ogromną satysfakcję z jazdy i wyglądy.
Fakty Kolego i samo życie !!!:D
Panowie, proszę o poradę, co myślicie o tym egzemplarzu? Czy połączenie tego MA z LPG to dobry pomysł?
OlX nr ogłoszenia: 269915339
Może ktoś coś wie o tym samochodzie?
Z góry dziękuję.
Koledzy, potrzebuje pomocy . Co myślicie o tym egzeplarzu : http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yz5up.html. Mam troszkę kilometrów aby ją oglądnąć no i byłem bardziej za dieslem ale benzyna też jest ciekawa . Pomożecie ????.
Ale to jest właśnie dieselCytat:
byłem bardziej za dieslem ale benzyna też jest ciekawa . Pomożecie ????.
Poza tym koleś ma dziwną żonę
Nie jest zaznaczone że bezwypadkowy
Na forumowym bazarze jest QV z 2010 za podobne pieniądze
Tak zgadza się to diesel. Chodziło mi bardziej o to że jeżdżę dieslem i raczej wolałbym przy tym zostać przynajmniej wiem co ewentualnie mnie czeka w przyszłości stąd ogłoszenie z silnikiem diesla.