Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 sw mijanej koło kościuszki-rączka była:)
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 sw mijanej koło kościuszki-rączka była:)
dzis W Świeradowie Zdroju widziana niebieska,jasnoniebieska,błękitna lub coś w tym stylu(koloru nie potrafie określić) 156 na numerach DZA oraz ciemna 156 na numerach DGL. Akurat przejeżdzały w poblizu mojego miejsca pracy.pzdr. :)
Pozdrowienia dla kierowcy z bordowej 166 w Legnicy :)
Kto w srebrnej/ciemno bezowej GT przemkną obok mnie na rondzie na powstańców? później goniłem granatową 147 ul. wiśniową ale uciekła na sudecką ;) mrugałem długimi ;) i wymieniłem się uśmiechem z panią z czarnej 159sw na lukoil'u na armii krajowej- akurat żarówkę w kierunkowskazie wymieniałem :D
Dziś na ZWM-ie koło krowomatu srebrna 156 OP
A ja w środę ok dwa tyg temu mijałem 147-kę z klubowymi ramkami,jechałem z Wisły do Istebnej a 147-ka odwrotnie. Pozdro ;)
P.s jechałem busem firmowym,więc nawet nie było sensu machać, i tak zero reakcji by było, najwyżej zdziwienie ;)
Pozdrowienia dla 156 z klubowymi ramkami DDZ 45... Widziana dzisiaj ok 14 na ul. Andersa w dz-owie :)
Widziałem dzisiaj w legnicy czerwoną 156ke czyżby to był animek? :)
Zależy gdzie i o której godzinie? :D
Gdzieś koło godziny 14stej, a jaka to ulica to nie mam pojęcia :P Nie znam dobrze Legnicy ale wracałem ze szkoły ;)
W każdym bądź razie mijałem się z czerwoną 156ką :)