Ja jestem za dlugopisem bo nie przepadam za piórem. Gdyby był wybór to już w ogóle super.
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja jestem za dlugopisem bo nie przepadam za piórem. Gdyby był wybór to już w ogóle super.
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Kierownik warzywniaka ;) musi zdecydować. Tego i tego się raczej nie da. Nie byłoby wystarczająco dużo chętnych chyba.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Długopisy to podłe narzędzie, pisać długopisem to jak kroić chleb siekierą. :P Tego plaisira można mieć w czerwonym, do tego biały grawer i jest połączenie idealne. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/01/142.jpg
Cena jest zaje... zaporowa.. Na jakiejś stronce Pendrive 16GB Kingston z wygrawerowaniem jakim tylko zechcesz, z napisem i czcionką kosztuje 47zł.
Nie wiem jakie parametry ma ten pendrive od was, aczkolwiek zazwyczaj są to budżetówki gdzie przesył jest równy z prędkością Polskich linii kolejowych robione z nazwą Alfaholicy i ludzie mają to brać.
Rozumiem, że ktoś musi na tym zarobić, aczkolwiek taki gadżet powinien mieć cenę nie zaporową, ale adekwatną do tego co jest sprzedawane..
Ktoś kto ma różne wydatki związane z Autem, a wiadomo jak to u nas w PL bywa, nie wyda tyle kasy na pendrive za 65zł.
Pomijam kwestię, że za 65zł dostaniesz już dobrego Pendrive z 16/32gb i USB 3.0
Pisząc tego posta nie chciałem nikogo urazić i myślę, że nikt się nie obrazi, aczkolwiek realia są jakie są :)
Plaisira jeszcze nie mam, więc ja się piszę na 100% na F-kę czerwoną z grawerem klubowym. :)
Pociągnę jeszcze temat pióra, bo wydaje mi się że znajdzie się kilka osób w młodości skrzywdzonych, możliwe że na całe życie, parkerem, czy tanim watermanem, które mają tak wielką traumę że obiecały sobie nigdy więcej pióra nie dotknąć. Pióro nie musi kosztować od tysiąca w górę żeby pisać dobrze, nie brudzić, nie zasychać i nie drapać papieru. Wystarczy spróbować któregoś z wymienionych w poście 990 i otwierają się szeroko oczy, a pisanie odręczne staje się przyjemnością. :P
A jak mam póki co takie, tanie, ale z logiem naszego forum :)
Dodatkowo mają funkcję touchpad-u. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/02/508.jpg
Po ile kosztują ;) te długopisy Panie [MENTION=5780]Proxim@Ar[/MENTION] ? :)