Tłumików aftermarket jest już całkiem sporo. I przynajmniej jakoś to brzmi...
Printable View
Tłumików aftermarket jest już całkiem sporo. I przynajmniej jakoś to brzmi...
Witam.
Właśnie zamówiłem Giuliette w wersji distnctive z radiem bez zestawu głośnomówiącego rok prod 2011. Zauważyłem, że radio nie ma wyjścia aux ani też usb. Czy macie jakieś patenty na podłączenie ipoda do tego radia i czy ewentualnie przed obiorem warto zlecić jakąś przeróbkę radia w salonie np. wyprowadzenie wyjścia aux - oczywiście jeśli radio to takowe wyjście posiada?
Poszukaj na forum tematu "zmieniarka" - to chyba najtańsze i sprawdzone rozwiązanie, oferujące to czego Ci brak w standardowym radioodtwarzaczu.
Witam, jestem nowym użytkownikem na tym forum. Planuję kupić Giulietta 1.4 MA 170 KM S&S Distinctive benzyna automat
- premium
- sport 1
- widoczność
- kilka pomniejszych bajerów (czerwone zaciski itp.)
Cena jest dosc duza, wiec spodziewalem sie sporego upustu, tymczasem zaproponowano mi niecale 10%, toteż zamierzam porozgladac sie po innych salonach. Problem w tym, ze dzisiaj otrzymalem telefon od dilera (chyba sie zorientowal, ze napalilem sie na ten wóz i nie bede juz szukal nic innego) telefon, w którym namawia mnie do zakupu juz w przyszlym tygodniu ze wzgledu na rzekome podwyzki od czerwca. Jednak przegladajac to forum natrafilem na info, ze od czerwca wlasnie bedzie dostepny pakiet QV sportiva, o czym diler nie raczyl sie nawet zajaknac przy zadnej rozmowie... Informacji o tym pakiecie jak na lekarstwo, ale czy uwazacie ze warto poczekac? A moze jednak przestraszyc sie tych podwyzek i brac póki taniej? Z góry dziekuje za pomoc.
Podwyżki w czerwcu ???! Julka to auto dla amatora i nie schodzi jak świeże bułeczki, poza tym jest wystarczająco droga ;). Więc przekaż swojemu dealerowi "znak pokoju" i idź do innego, który nie będzie chciał Cię w balona robić.
Allegro, otomoto - tam się wystawiają dealerzy z tym co mają na salonach do odbioru od ręki, poszukaj ja swoją znalazłem w Poznaniu i dostałem na nią rabat o którym w Łodzi nawet nie można było pomarzyć.
Warto również podzwonić, co mają aktualnie stojące na salonie. Zawsze auto, które już mają na salonie kupisz taniej niż model, który będą robić całkowicie pod Twoje zamówienie.
Powodzenia, fura jest OK ;)
W Sportivie będą fajne fotele przednie - ale nie będą tanie. Alfa to nie Citroen, na konfigurowane auto więcej niż 10% nie dostaniesz.
Pakiet sportiva:
Opcje wchodzące w skład pakietu (6YU),
o listwy aluminiowe progowe z logo QV (opcja 4KX)
o spojlery boczne (opcja 926)
o Reflektory przednie z ciemnym wykończeniem (opcja 5EM)
o Obudowa lusterek bocznych w kolorze satynowym (4RR)
o Sportowe zawieszenie (opcja 377)
Zaciski hamulców o zwiększonych wymiarach lakierowane na czerwono (opcja 4SU)
o Ciemne wykończenie górnych części wnętrza pojazdu (opcja 5KW)
o Panel deski rozdzielczej w aluminium, szczotkowane ciemne (4MP)
o Aluminiowe nakładki na pedały i podnóżek kierowcy (opcja 4CS)
do tego trzeba domówić tapicerkę + felgi 18"
całość kosztuje 8 500zł
nie ma nigdzie mowy jak na razie o innych fotelach niż seryjnych.
Trochę lipa, że trzeba brać 18"... No i w sumie mam wszystko, tylko, że na listwach progowych nie mam logo QV :).