No widzisz kolego nie zawsze z alfy macham :) ale zawsze do alf:)
Printable View
Właśnie jestem na urlopie w Zakopcu ale jeszcze nie widziałem żadnej klubowej alfy :(
Bedąc dzis w Rybniku to o godz 14. minąłem się na rondzie w kierunku obwodnicy z alfą 166, nastepnie na tej obwodnicy widziałem kobiete za sterami czerwonej Mito, oraz w Popielowie Pana w 159.
A u mnie na wsi, mijałem się w Gorzyczkach z Alfą 147. Ładnie się zatrzymałem i dałem przejechac, co by felg na krawężniku nie obtarła.
ogólnie czesto bywam teraz w Rybniku i co chwile widuje Alfy.
a ja pozdrawiam panią w białej MiTo na SK.... widziana koło reala w myslowicach, i bordową 156-kę na rej. SJ.... również widziana w mysłowicach
pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 sw widzianego w wadowicach na myjni na bp. zaprosiłem na forum, mówił, że czasami przegląda ;)
No to ja pozdrawiam właścicieli kolejno
159 czerwona sedan na rej SK, 159 SW czarna na rej niewiadomej, Brera czerwona na rej SO, Brera czerwona na rej SL, 156 SW srebrna na rej SK.
Wszystkie bryczki spotkane dzisiaj na parkingu podziemnym Altus, poziom -3
Tylu Alf w jednym miejscu jeszcze chyba nie widziałem, no chyba, że na jakimś spocie ;)
ja pozdrawiam kolege z wczoraj ze 156tki tego samego koloru co moja, niebieski metalik, z wyjazdu z tunelu w katowicach w strone chorzowa;)