mam pytanko... jak złożyłem już zamówienie a chciałem jeszcze domówić, to da radę? ;) jak to zrobić? :D
Printable View
mam pytanko... jak złożyłem już zamówienie a chciałem jeszcze domówić, to da radę? ;) jak to zrobić? :D
panowie ile już osób już zamówiło bo tam gdzie powninienem mieć link do tego nie mam nic i nie mogę zobaczyć ile jeszcze brakuje...;(
Standardowe pytanie - Bocian, będziesz mieć te zapaszki znowu na sprzedaż? :D Bo jak tak to znowu sobie od Ciebie kupię kilka :P Pozdrowionka :)
UWAGA
Prze weekend lista nie będzie aktualizowana bo robię to ręcznie i nie będzie mnie pod kompem do niedzielnego wieczora.
Ale zapisy możecie śmiało robić cały czas :)
nie da rady wcześniej niż po 500 wpłatach? bo jak ejst aktualnie 280 to może do grudnia się zbierze reszte :P nie ma innej opcji kolorystycznej? czerwony mi nie pasuje, natomist zieleń ciemna byłaby super... pozdrawiam
Na oba Twoje pytania odpowiedź brzmi /uwaga uwaga/ - NIE :D
Myślę że realnie za 2/3 tygodnie osiągniemy 500szt, z cały szacunkiem dla Ciebie kolego ale jesteś na forum dopiero od 4 miesięcy więc masz prawo nie wiedzieć że akcje zawieszkowe prowadzimy już nie pierwszy raz i za każdym razem limitem było 500szt. to sie da osiągnąć tylko trzeba trochę czasu /ale nie tak dużo jak piszesz:P/ wiem że to nie jest prosto taki limit osiągnąć dlatego też zapisy robimy tylko 2/3 razy do roku i ja zachęcam osobiście do zamawiania większej ilości sztuk bo zawieszki zafoliowane mogą spokojnie leżeć dłuższy okres czasu :)
Witam! wczoraj złożyłem zamówienie i zapłaciłem natychmiast z Mbanku za 4 zapachy, pojawiłem się na liście ale na czarno mimo że pieniążki doszły natychmiast.
Po namyśle jednak dokupiłem jeszcze 4 zapachy. Za pierwszym razem przelałem 20,5 a za drugim 14 zł bo wysyłke pokryłem przy pierwszym przelewie. Sorry za zamieszanie i proszę wyedytować moje zamówienie :) Czyli 4 new car i 4 grejpfruty. Pozdr
Ja tylko raz dziennie sprawdzam listę i przelewy, zawsze po 18.30 kiedy mija ostatnia sesja przychodząca w mBanku z tym że w weekend nie sprawdzam bo w weekend przelewy nie idą . n chyba że z mBanku jest przelew robiony to wtedy przyjdzie jeszcze tego samego dnia, również w weekendy ale i tak przelewy robione w weekend sprawdzam zawsze w poniedziałek :P
Spoko Bocian, zobaczymy jak będą szły zapisy, na razie idą w miarę płynnie bo codziennie mam ze 2/3 zamówienia nowe. Ale jeśli się to będzie wszystko ciągnęło za długo to potem sie do Ciebie uśmiechnę :P