-
Witam kolegów!Raz może być Dębica raz Nisko czy Przemyśl.Chłopaki spotykają się też w Sanoku z okolic to można razem.Byłoby ciekawiej i zawsze ktoś nowy komu praca czy życie rodzinne nie pozwalają na ekstra wyjazd 50 czy 100 kilometrów mógłby sie pojawiić.Może zbierać propozycje gdzie można się spotkać a później ustalać kiedy jedziemy tu a kiedy tam?Pozdrawiam
-
My odpadamy jetesmy w wawie
-
Fajne pomysły, ale życie jest takie że Ci co tak naprawdę chcą utrzymać tradycje to będą, są i tacy co mają alfę ale prywatnie zero czasu czy dużo problemów z różnych czynników, kasa, obowiązki i itp. Trzeba tu się może zastanowić nad dwoma wątkami spoty między miastowe ( i spoty lokalne cykliczne dla nas tu w Rzeszowie), Sanok, Przemyśl, Dębica, i z tymi ludźmi nawiązać bliższe relacje tak aby my Rzeszów do nich zaglądnąć no i później oni do nas i tak.
Trzeba wziąć pod uwagę :
1.Termin spota
2.Termin wypłat ludzi, tak żeby byli przy kasie na ewentualny wyjazd
3.Bardzo fajną lokalizacje, widoczną tak aby inni nas mogli podziwiać że spotykamy się taka rodziną :)
4.I Zaangażowanych ludzi którzy będą chcieli stworzyć taką tradycję w rejonie podkarpackim
W tedy to ma sens .... bez pustych słów, (przepraszam postów) które się walają po forum.
-
No Słowik skoro tak mówisz to spoko, powiem szczerze, że nie byłem nigdy w Dębicy i nie wiedziałem jaka tam jest ścieżka, prawdę mówiąc myślałem ze to kawalek drogi i dobry kawalek czasu - Zwracam honor :) Raz w miesiącu fajna sprawa sie spotkac "rodziną" :)
Ustalamy raz w miesiacu konkretny termin i miejsce i do dzieła
Dębica, Sanok, Mielec, Przemyśl, Solina, Łańcut- jakieś jeszcze propozycje ?
Proponuje pierwszy weekend grudnia...
-
-
ja ten wekend jestem w wawie wiec rowniez odpadam
-
Ja tez odpadam.... praca
Wysłane z mojego HUAWEI Y300-0100 przy użyciu Tapatalka
-
Dla mnie gra!Może być gdzie chcecie.Może być tym razem Dębica Mc Donald.Pozdrawiam
-
a dziś spontanicznie w Rzeszowie są chętni ?
-
Tak sobie myślę właśnie co do spotkań w zimie w Rzeszowie może wloska knajpka-pizzeria "Chillita" na Rejtana? Włoski klimat dość sympatycznie no i parking obszerny może nie pod Almą ale dalej za bankami 15 samocodów spokojnie wjeżdża. Ale to do spotkań strikte w Rzeszowie co o tym myslicie ?
Co do innych miast to zasugerujemy się propozycją gospodarzy :D