kabel mam osiowania nigdy nie robiłem. można się pojawić. Krzysiek też będzie pewnie
Printable View
kabel mam osiowania nigdy nie robiłem. można się pojawić. Krzysiek też będzie pewnie
O której to w takim razie jutro?
Chyba nie wiadomo.czy ktos bedzie w ogole
Podjadę, może mi ktoś pomoże;)
kiedy jakieś następne spotkanie? :)
Wczoraj chyba nikogo nie bylo bo dzwonili i mowili ze nikogo nie ma
Ktoś dziś ma być?
Ja :)
Jak to zwykle nie ma czasu podjechać a pasowało by zobaczyć jak ten twój potwór chodzi. Strasznie mnie to ciekawi
Witam chciałbym sie cos dowiedziec odnośnie spotkan jestem z Krk i milo by bylo zaciągnąć informacji zwłaszcza ze doprowadzam moja 145 do perfekcji oczywiście pomalutku
Też chętnie bym przybył ...
ja również....
No co jest tak pożarliście w święta ze nikt nic nie pisze o spotkaniu
Raczej nie ma co liczyć na spotkanie jeszcze w tym roku. Zimowa aura chyba nie sprzyja krakowskim klubowiczom. Zdarzyło mi się już być jedynym lub jednym z dwóch na środowym spotkaniu i obawiam się że w tą środę byłoby podobnie. W końcu to będzie sylwester i pewnie wiele osób nie będzie mogło. Proponuję wrócić do tematu w nowym roku.
zgadzam się z przedmówcom :)
Panie i Panowie z Racji iż coraz większym zainteresowaniem cieszy się Bicie Rekordu Guinnessa w przejeździe 600 samochodów Alfa Romeo przez Śląsk, jeśli będzie nam dane dożyć tej pięknej daty 1 Maja 2015 r proponował bym aby się zorganizować i dołożyć tzw ''cegiełkę '' :) Wszelkie informacje w naszej Grupie na Facebooku ( https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ ) . Planowane miejsce odbycia bicia rekordu to Katowice albo Gliwice. Kolumna jechała by z miejscowości MOP Bratkowice autostradką w kierunku Katowic, na MOPach każdy z poszczególnych miejscowości by się dołączał :) . Pozdrawiam Michał
witam , dlaczego próbując dołączyć do grupy , moja prośba zostaje anulowana ?! Trzeba wrzucić zdjęcie z Alfą na profilowe ? ;
Ok to proszę mnie dodać :) Albini AR
Panowie, co powiecie na pewną zmianę formuły spotkań regionalnych? Jako nowy w gronie Alfaholików chętnie spotkałbym się co jakiś czas i jak widać wyżej kilku podobnych do mnie też już jest. Może zamiast cotygodniowych spotkań, na których frekwencja jest porażająco niska w porównaniu do społeczności w regionie zamienić to na spoty raz w miesiącu np. w drugą lub trzecią środę w miesiącu? Z doświadczenia na innych forach wiem, że takie spotkania cieszą się dużo większą popularnością.
Dzis ktos ma byc?
zróbcie w piątek albo w sobote;) wiecej ludzi ma wolne wtedy chyba;) i z innych rejonów moga zawitac;)
Robienie czegokolwiek w Krakowie w piątek popołudniu mija się z celem. Sobota moim zdaniem to czas który większość chce poświęcić rodzinie, ale może się mylę.
www156, a teraz spoty tez są w co drugą środę? Wydawało mi się ze co tydzień pod geantem od strony bp
Cóż za frekwencja dzisiaj:D całe dwie sztuki :D
21ego ktoś się wybiera :P? Może jakoś przełamie nieśmiałość :P
Ja też bym chętnie wreszcie się przywitał
@Dejw, to Cie zgarne - a co, taka promocja :P
Bardzo chętnie ale musiałbyś jechać 30 km za Kraków :D
Mam nadzieję że do końca tyg już będzie zrobiona to trzeba się umówić bo wstyd ! ;)
Przy 300km bym się zastanowił ale przy 30 zawsze z chęcią się przejade :P
hehe , dzięki bardzo za dobre chęci :D Ale tak na poważnie będę się czuł nieswojo bez samochodu . Umówimy się w nast tyg choćby we dwójkę :D
Będę ;)
O której się widzimy? Może tak żeby chociaż chwilę jeszcze widno było
Będę jutro w hucie to postaram się podjechać i na Bora. 19:00 jak zwykle?
Jak jest widno to zazwyczaj jeszcze siedzę w zakładzie pracy. Ale też zaglądnę o 19 się przywitać
czyli ile osób napewno będzie jutro? i gdzie się spotykamy?
Ja naliczyłem 5 i chyba jeszcze ktoś na fb na grupie pytał. Miejsce z tego co sie orientuje to parking koło krokusa od strony Bp.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk