ja wróciłem dopiero z Wrocławia więc lipa
ja wróciłem dopiero z Wrocławia więc lipa
ktoś z AR będzie
Hej wszystkim. Dawno mnie tutaj nie było, co nie oznacza, że moja przygoda z Alfą się zakończyła...wręcz przeciwnie, 147 ma się dobrze a od kilku dni mam większą TI:) Patrząc na datę ostatniego wpisu nie ukrywam, że poczułem niepokój:( Czyżby czwartkowe spoty w Katowicach odeszły do historii???
Trochę nam się nie chce :D
Chetnie bym sie wybral na jakis spot oraz POM:D
Jutro grupa AR Górny Śląsk na pewno będzie mieć jakiegoś spota...
Będzie na "Patelni" koło KTW - https://www.facebook.com/events/699287847140684/
[MENTION=81697]Lukas00[/MENTION] - Patrzę jesteś z SJ, to może się spotkamy kiedyś (nawet jutro na spocie? Może wpadnę jak będę wracał z Rispetto Busso), też jak jestem w Polsce to tu bywam :)
Moze jutro jakies stare dobre 3stawy o 20??
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Halo, coś tu się wyprawia czy umarło?
Raz na rok może się uda - bo ogólnie to nam się nie chce :D
Na FB są grupy z ludźmi, gdzie im się chce (bo są nowi lub starzy ale bez innych zajęć :D ) - warto tam zajrzeć bo chyba regularnie się jeszcze spotykają... chyba, że też im się już nie chce :D
Alfa Romeo Południe
Alfa Romeo Górny Śląsk
Alfisti Południe (to w sumie grupa ludzi z tego spotkania więc... nie warto :D )
No ale pogoda sie poprawila, wakacji jeszcze nie ma.. na ogrodku w MC mozna posiedziec..
wiec moze jakis spocik?;)
Ale moze mam ochote spotkac sie z Swoja stara ekipa a nie ludzmi innych slaskich grup?
A pies Ci morde lizał :-)
Gt juz ni ma :-)
A tys we Polszy?
Ze łojcym niedawno bez telefun godołech ale un durś zarobiony chyba i ni ma kiedy się spotkać
A ze połtorej roku juz ;)
Wiem ze zarobiony bo razem robimy
no to qwa weź rzuć tematem, datą i można na MC ogródek podjechać i pokopać w oponki :D
Nastepny czwartek?
Co do grilla raczej dopiero w lipcu..
A się upar na tyn czwartek a przecież i w sobotę abo niedziele tez mozna kopnąć oponkę w plenerze
Niedziela 20 czerwca po obiadku, tak może 15:00, albo sobota 19 czerwca o 17:00? Tylko że w niedzielę o 18:00 Włosi grają, a znowu w sobotę to Polaczki o 21:00.
Mie tam bez różnicy w sumie
Jo to się mogą i dzis kajs przejechać abo jutro abo za tydzień
Chcesz granata sprobowac w terenie? Zapraszom do Myszkowic ;)
Bylech juz na pustyni :-) i we polu
Kaj te myszkowice som?
A kawa masz?
0% zimne moze byc? Kawy jeszcze ni ma kaj zrobic ale za rok juz bydzie
Mineral perlaż :-)
Ale dopiero po obiadku jak coś
Myszkowice to za miedzą mojej wioski:) Punktem nawigacyjnym może być nowa wieża kontroli lotów na lotnisku:)
Juz szysko wiym - 913 , remiza itp :-)
No cos w ten desen ;)
Witam sasiada ;)
Pierdu pierdu
A kiedy w te oponki pokopiemy? Bo coś temat zbacza z kursu :-)
W niedzielę o 15:00 spotyka się cała włoszczyzna na 3 Stawach. Warto więc dołączyć :) Ja będę.
Jak dla mnie może być ten czwartek miejsce i godzina znane.
Tak nieśmiało zapytam, czy na Śląsku całkowicie umarła tradycja cotygodniowych spotkań? Nie było mnie na forum kilka lat i przeglądając teraz wątki dreszcz niepokoju mnie przeszywa jak widzę z jaką datą jest ostatni (nie licząc mojego) wpis...
Czy stara katowicka gwardia wymarła jak dinozaury???Wróciłem do Alfy i chętnie spotkałbym się ze znajomymi twarzami kopiąc w oponki:)
Bo wszystko przeniosło się na FB, Alfe nadal jakąś posiadam ale od pół roku więcej niż stoi po zakupie tesli
Piszesz o Alfaholicy Górny Śląsk? Na tej grupie od dłuższego czasu nic się nie dzieje...Jest jakaś inna? Poproszę o namiar:)