Pozdrowienia dla kierownika granatowej 156 SW na rejestracji SBI, która stała na Orlenie przy wjeździe do Bielska :)
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika granatowej 156 SW na rejestracji SBI, która stała na Orlenie przy wjeździe do Bielska :)
Dziś rano już kolejny raz widziałem GT w miejscowości Przyszowice http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/07/261.jpg
Bo to z firmowego busa [emoji4]
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 147 mijanej wczoraj (sobota) kolo godziny 13 na drodze między Bielskiem a Szczyrkiem. Za późno zobaczyłem Twoją rękę wyciągnięta przez okno i zdążyłem tylko pomigać awaryjnymi po tym jak się już minęliśmy :-)
Pozdrowienia dla czarnej 159 z ramkami widzianej w Tychach na paprocenach wczoraj ok 19
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
Pozdrawiam własciciela(cielke)czerwonej 147 oramkowanej dzis na BŁEDOWIE na jakiejs imprezie rowerowej
Załącznik 173625pozdrawiam z parkingu sfery2 :)
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Kolejny raz w nocy widziałem w Tychach przy Gigancie koło ZEGu 166 na rejestracji SY. Chyba srebrna i ma jakieś spore toczy-fele. Ktoś od nas?
Pozdrowienia dla czarnej Alfy 159 oramkowej na SZY... widziane dziś rano na trasie S1 żywiec - bielsko-biała. Pozdrawia ciemna alfa 156 SW (SCI...)