I jeszcze dane z Hiszpanii. W sierpniu sprzedaż Giulii 15 szt. Dla porównania Maserati Gimbli 13 szt. A levante 17 szt. BMW3 294 szt. Rynek powoli weryfikuje czy cena Giulii jest dobrze skonfigurowana
Printable View
I jeszcze dane z Hiszpanii. W sierpniu sprzedaż Giulii 15 szt. Dla porównania Maserati Gimbli 13 szt. A levante 17 szt. BMW3 294 szt. Rynek powoli weryfikuje czy cena Giulii jest dobrze skonfigurowana
Proponuję przestać pisać o zniżkach Almie, Plus Gsm i biurze podróży Patryk, a także innych niezwiązanych z Giulią sprawach :)
Ja juz nie wiem czy KRS to anderson czy integrale. Moze obaj? To by pasowalo.
Bo pan Integrale nie rozumie, że 70% zakupów w tym segmencie są wykonywane przez banki/firmy jako leasing i wynajem długoterminowy.
Nie wiem na ile ponizsze jest zgodne z planami, ale jako ciekawostke wrzucam:
Załącznik 209847
Pan Karluum chyba nie rozumie, że każdy zakup zarówno przez klienta indywidualnego jak i firmę poprzez leasing czy też wynajem długoterminowy jest ujęty w tych danych. Nawet samochody zarejestrowane przez dealera i stojące w salonie jako nowe również są już tu uwzględniane. Bo są to informacje o liczbie zarejestrowanych nowych samochodów. Wiec kompletnie nie rozumiem co chciał przez ten post powiedzieć mi Pan Karluum.
Podaje w miarę możliwości te dane bo one dają nam informację czy jest zainteresowanie Giulią i czy cena została dobrze skalkulowana. Jest tutaj na ten temat dyskusja prawie od 4 miesięcy a tak naprawdę rynek weryfikuje czy dany produkt odnosi sukces czy też nie i czy jest dobry. Wydaje mi się że dla wielu uczestników tego forum są to informacje ciekawe bo chyba jak chcą w przyszłości kupić używkę to trzeba mieć od kogo. Ktoś musi samochód nowy w salonie kupić no nie .... a na razie chętnych brak.
Chyba że uczestnicy tego wątku nie chcą takich informacji to proszę o feedback to nie będę dzielił się z wami informacjami o realnej sprzedaży i popycie. Lepiej snuć mrzonki....
Jeżeli samochód po 4 miesiącach od rozpoczęcia sprzedaży na takim rynku jak Holandia sprzedaje się w ilościach 2 sztuk w miesiącu to chyba każdy wie o czym to świadczy.