Pozdrawiam wlasciciela alfy 159 sw na SCI zaparkowanej kolo poludnia pod kwk Piast;)
Printable View
Pozdrawiam wlasciciela alfy 159 sw na SCI zaparkowanej kolo poludnia pod kwk Piast;)
Pozdrawiam kierownika z szarej oramkowanej 159 sw SPI*****, wczoraj w Bytomiu na Chorzowskiej.
Zajefajnie piszczały Ci hamulce :D
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk 4.9.5
Pozdrowienia dla załogi czarnej 159 SW z rej SJ widzianej dziś na zjeździe z A4 na 3 Stawy od kierownika Mondeo na Łódzkich blachach.
pozdrawiam czarna 156 rej SK widzianej wczoraj na gliwickiej w Katowicach ok 14 :30 mrugałem awaryjnymi z tym, że nie z Alfy :)
Wczoraj mi odmachał kierownik z białej Giulietty na pszczyńskiej w gliwicach. Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla koleżanki ze 147, za którą dziś jechałem na ul. Wyzwolenia w Rybniku :) Mignęła mi awaryjnymi, odmigałem długimi ;)
Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki srebrnej 159 widzianej kilkanaście minut temu na Karbiu. Wyjechaliście spod Maka i skręciliście w "ósemki" w stronę Plejady.
Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki ciemnego GTka jadącego w stronę Katowic. Mrugnales mi dlugimi a ja Ci odmrugalem awaryjkami. Skreciles na cpn pozdrawiam !