-
Wprawdzie pogoda nas nie rozpieściła ale jakoś nas z górnego parkingu nie wywiało :) Zabrakło Pani Prezes i naszego fotografa Rafała więc tylko cztery fotki się zrobiło https://plus.google.com/photos/10652...NfUyY2ApLL8sQE :( Dzięki za spota i do następnego razu :)
-
Całkiem fajne zdjątka wyszły, szczególnie te trzy czerwone "niunie" ;P Ale jak to już bywa w każdym stadzie musi się znaleźć "czarna owca" :P:P;)
-
Hahahahah :D no czarna owca pozostała na końcu :D Stada :d haha
-
hahaha marcinku to ci ładnie pocisneli :P
-
Dobrze że macie tą czarną owcę która wam peleton zamyka :P :D A co do pozostawania z tyłu to trzeba kiedyś pobawić się w jakieś "kreski" :)
-
Szkoda, że nie przyjechaliście na nowosądecki spocik bo mieliśmy 15 aut, a z Wami byłby jeszcze fajniejszy wynik :>
-
Ja niestety przez jakiś czas spotuję tylko w Bochnii :(
ps. Vanesa i misior82 mam już kabelek ale muszę go najpierw u siebie przetestować a następnie przy jakimś spocie pobawić się na waszych autkach :)
-
cieszy mnie fakt, że mrugające km w końcu znikną :) masz racje - przetestuj najpierw u siebie - w końcu po ostatnim spotkaniu okazuje się, że oryginalne rzeczy typu "lotki, progi" itp. lubią mieć swoje "CE" zamienniki ;);) miejmy nadzieję, że kabelek jest O.K :)
-
sie kolezanka rozbykala :) najpiwerw marcina zmiazdzyla teraz usmiech do michala(Pliszki) jeszcze ja zostalem :) chociaz nowa skorka na galce :P i kiera mnie uratuja przed krytyka :P
-
no szkoda ze nie udalo mi sie z Wami spotkac ;) bede moze jeszcze we wrzesniu :) bede polowal na forum na wszelakie informacjie dityczace spotow ;)
niestety moja bella predko nie pojedzie do Polski bo nie mam tyle urlopu :(