Bierz Bocian kilka, ja na pewno z 4 od Ciebie wezmę :D Tylko mnie się nigdy nie chce skubać z przesyłkami itp. tym bardziej że mój listonosz ciepnie to kajś pod płot i poleci to w pi..du :D
Printable View
Bierz Bocian kilka, ja na pewno z 4 od Ciebie wezmę :D Tylko mnie się nigdy nie chce skubać z przesyłkami itp. tym bardziej że mój listonosz ciepnie to kajś pod płot i poleci to w pi..du :D
Przypominamy o trwających zapisach na klubowe zawieszki zapachowe. Zachęcamy do zapisów ponieważ zbliża się już wielkimi krokami limit zamówień i po osiągnięciu 500szt każde kolejne zamówienie nie będzie już zrealizowane zatem kto pierwszy ten lepszy !!
Kolejna tura zapisów dopiero po nowym roku !
Jak mam zamówione 4 sztuki i zamówię jeszcze 4 to muszę płacić 2 razy za przesyłkę? bo do 10 sztuk jest 6,50zł
Bocian jak będzie możliwość to też bym od Ciebie wziął 4 sztuki no i będzie okazja się poznać.
UWAGA UWAGA !!
Ostatnie wolne sztuki do wzięcia !!
Aktualnie mamy już 488szt zamówionych z czego 428 opłaconych. Limit to 500szt - kto pierwszy ten lepszy !!
Następne zapisy dopiero po nowym roku
Zapisy pod poniższym linkiem
https://docs.google.com/spreadsheet/...Bjd3c6MQ#gid=0
15 sztuk zamówione i opłacone
a jak by wam tam brakowało z 5sztuk to kończ flat i daj mi znać i dopłacę za te kolejne 5
- - - Updated - - -
albo uj
niech stracę
w razie potrzeby dopisz mie tam kolejne 15 sztuk
- - - Updated - - -
czyli na upartego 458 możesz traktować jako opłacone :-) ( 15 już poszło $ a za kolejne 15 pójdzie jak bydzie trza )
Ewentualnie możesz mi dopisać z 5 jeśli będzie brakowało.
już jest 515 widzę tylko opłaconych mniej