Pozdrawiam kierownika bordo-metalic 146 oramkowanej, zaparkowanej w Jeleniej Górze na Morcinka :)
Printable View
Pozdrawiam kierownika bordo-metalic 146 oramkowanej, zaparkowanej w Jeleniej Górze na Morcinka :)
Pozdro dla kierowników:
Dziś rano - osiedle zawiszów Świdnica - alfa 156, machniecie rączką z odwzajemnieniem:) (ja kierowałem 146'stką granatową DSW 26146)
Na tym samym osiedlu w tej samej chwili była czarna 146'stka
Z koleji też dzisiaj przed 18 - na Księcia Bolka w świdnicy stała zaparkowana 147 - jestem pewnien, że była to Alfa Flatbeet'a :)
Pozdro dla wszystkich :)
dzisiaj w Jeleniej Górze na J. Pawła II widziana czarna 156 SW oramkowana(na światłach skręciła w prawo w stronę Tesco) pozdrawiam
Dziś pozdrowionka obustronne, wieczorkiem w Lubinie na obwodnicy z przylesia na ustronie mrugała awaryjnymi czarna AR 159 SW DLU, mrugnąłem długimi.
Kto dzisiaj jechał za mną przed AOW białą 159SW? :)
Przypuszczam, że jeśli blachy PO, to SHEMAGONISH :)
Pozdrowienia dla Kierowcy 166 2.5 v6 widzianego wczoraj ok godz. 16 pod Kauflandem w Ząbkowicach Śl.:)Piękna Maszynka:D
Jeżeli widziana była AR 166 V6 w ciemnej śliwce,to była to moja Alfa (Pozdrawiam,dziękuję!),ale wiem,że z okolic jeździ jeszcze jedna ciemna 166-tka (ale w dieslu).
Ja na parkingu pod Lidl po godzinie 15, w Ząbkowicach widziałam 159 SW w ciemnym kolorze. :)
- - - Updated - - -
Ile razy ja widuję maszynkę SHEMAGONISHA,grzecznie warującą na podwórku za ogrodzeniem,to...na palcach nie zliczę :)
[QUOTE=NeroVolcano;1067160]Jeżeli widziana była AR 166 V6 w ciemnej śliwce,to była to moja Alfa (Pozdrawiam,dziękuję!),ale wiem,że z okolic jeździ jeszcze jedna ciemna 166-tka (ale w dieslu)
To na pewno była ciemna śliweczka:)Dwa autka dalej zaparkowałem swoją czerwoną strzałą 155;)ale bidulki mogłeś nie zauważyć :rolleyes:Pozdrowionka
[QUOTE=coldstone;1067352]Mam nadzieję, że jeszcze będzie można gdzieś w Ząbkowicach (najlepiej pod Kauflandem) obejrzeć jedną z Twoich Belli? :)
Pod chińskim marketem czasami widywałam ładną 155 w kolorze czerwonym, na ramkach klubowych, ale wsiadały do niej kobiety mówiące w obcym języku, więc to raczej nie Twoja, Coldstone?
Dzisiaj na terenie liceum w Bystrzycy Kłodzkiej, widziałem srebrną 156, przed FL, na FZG. Miłe zaskoczenie. Pozdr
Dziś Animek i zielona 166 oba pomachane i odmachane :)
Yhy, a ja codziennie widzę pod blokiem moją rozbitą Alfę, ale nie ma komu machać :/
a to jednak nie nasza ;)
Swoją drogą zielony - to mało popularny kolor w 166 ;) i tak jakos mnie zmyliło ;P)
Widziana zaparkowana szara 156 DWR z ramkami za galerią Piastów. Pozdrawiam
Dziś przed 10.00 we Wrocławiu na Kościuszki widziana srebrna 156 na tablicach DGL bodajże (z tyłu ramka, z przodu nie). Kiedyś chyba już to auto widziałem, ale bez reakcji było. Dzisiaj stała na drodze na awaryjnych, a kierowcy nie było :)
9.01. - Olafa widziałem przy Jaworzyńskiej, a zieloną 166 za Realem :) Pozdrawiam! :)
Mattom > Ano przywoziłem na Słoneczną komuś narty :D ;-) Pozdrawiam również ;)
Pozdrawiam czarna 147 widzianą na DK 8 Ząbkowice Śląskie - Wrocław :)
jak i czerwoną GT widzianą w Kłodzku :)
wracałem z nart, co prawda Zafirą, Ja Was widziałem Wy mnie nie :P
Są koledzy na forum???
Z tego co widzę to dostrzegacie na drogach tylko 3 modele - 159, 156 i 147... O inny prawie w ogóle się nie pisze ;)
jeździ sporo 166, 145/146
czasem nawet GT sie trafi ;)
164 tez kilka widzialem ;)
dzis co prawda rano żadnej alfy nie widziałem ale za to dwa samochody ITD z fotoradarami w środku na trasie prochowice lubin. jakieś polowanie dziś sobie zrobili czy co. Uważajcie na pobocza. Pozdrawiam
156SW ERA pod Praktikerem na Krakowskiej : )
komu dziś machałem w Jeleniej Gorze na Wyszyńskiego? czarna 146 na klubowych ramkach stała na światłach.pozdrawiam raz jeszcze
Pozdro dla pana z czarnej 146, co sie paczał rano na Poznańskiej we Wro.
Po 16ej widziana srebrna 156 na pl. Bema, zielona ( chyba ) 155 która stanęła bok mnie na skrzyzowaniu Prusa / Poniatowskiego i okolo 21.30 srebrna 156 na łączniku Bierutowskiej z Kiełczowską na wysokości SUMIKI.
Pozdro
Pozdrowienia dla CZUPRYNY0800, któremu raz jeszcze serdecznie dziękuję za pomoc w odpaleniu Stilówki (aku mi padł :() ! :)