Spoko chłop :) Szukam sobie alfy 166 polifta...nie znajdę to przedlift będzie na "full wypasie" :) Giulia obudziła we mnie żyłkę alfisty, która była uśpiona przez lancię thesis :)
Printable View
Spoko chłop :) Szukam sobie alfy 166 polifta...nie znajdę to przedlift będzie na "full wypasie" :) Giulia obudziła we mnie żyłkę alfisty, która była uśpiona przez lancię thesis :)
Spoko, spoko, ogólnie kuzyna też nieźle na Thesisy wzięło :D
Jak się doświadczy raz przejażdżki thesisem w bdb stanie to można się utopić w niej :) tak bywa :)
Panowie jest sprawa. Potrzebuję pomocy z przywróceniem navi u siebie w aucie. Ostatnio zrobiłem aktualizację na 12.3 wszystko się udało super dziś wypalone najnowsze mapy smigalo az miło do póki nie zaczelem kombinować że zmiana włoskiego na ang głos i się wszystko posypało.. Mam teraz czarny ekran :-D
Słyszałem, ze ktoś od nas ogarnia te navi, co mam zrobić ??
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Pany temat nie aktualny... ogarnąłem ale uff już miałem zalamke, ze już po radiu. Chyba ze 40 razy wlaczalem i wył żeby wskrzesic tego piepszonego flaszera i wresZcie się udało. Miłego weekendu :-)
Thesis też busso...ale tylko z automatem aisina plus dużo cięższa buda niż alfa 166 to i napewno efekt przyspieszania gorszy....ale ta wygoda :) ilość miejsca w środku...Gdy teraz do żony alfy wsiadam to czuje się jakbym do malonga 126p wsiadał. Thesis to wygoda...alfa 166 ma zacięcie sportowe i te rzeźbione fotele jeszcze... :) Giulia obudziła we mnie ponownie alfistę :D
Jest dokładnie jak piszesz, mi ogólnie thesis się podobał, ale dopiero u Mariusza jeździłem nim, wcześniej jakoś okazji nie miałem, ale jeździłem za to quattroporte i ono łączy thesisa i 166 z ogromnym plusem :-)
takim ?
Załącznik 227839
Chodzi mi o generację V
Aaa, przepraszam, nie ogarnąłem, tak, jeździłem tą generacją :-D
Fajnie :) Też bym "pojeździł" :)
No to bombowo pewnie musualo Ci sie jezdzic :-) No ja tylko na tylnej kanapie jako Pan młody :-) później się okazało, ze była możliwość prowadzenia osobiście(takie małe niedomowienie z kierowcą) trochę zalowalem, bo ten samochód to moje motoryzacyjne marzenie ale i tak było spoko, szcegolnie epizod przed imprezą kiedy mogłem sobie go dokładnie obejrzeć i nasycić się gadaniem tej zajebistej v8mki :-D
No właśnie, to jest coś pięknego, dzwięk i komfort. Ale niestety to auto jeszcze długo pozostanie w sferze marzeń, a przynajmniej dla mnie :P
Ba właśnie od tego są marzenia :-) dźwięk i komfort super z wyróżnieniem na dźwięk :-D choruje na te auto od bardzo dawna... :-)
Coś dobrego (v8) na początek tygodnia :-)
https://drive.google.com/file/d/0Byl...w?usp=drivesdk
Jeżeli macie FB to zapraszam do grupy Alfaholicy Mazowsze :)
za jakiś czas planuję ognisko, ale jestem póki co na etapie poszukiwania miejsca
https://www.facebook.com/groups/alfa...owsze/?fref=ts
A tak....niedawno nowa na Płocku 3,0V6 :) tylko nie mój kolor...nie lubię jasnego szarego...ciemny szary tak, biały tak...ale nie jasny szary :)
A niedawno w sensie gdzieś od roku...nawet kupiona od sprzedawcy z Płocka :)
Jakby ktoś jeszcze nie wiedział... Moja Alfa szuka nowego właściciela ;)
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6ySTMZ.html
Zapraszam serdecznie na najbliższą sobotę do Warszawy na grila sobota 3 czerwca. Wawer ulica Romantyczna, 04-865 Warszawa, od godz.17.30. Na miejscu jest palenisko, jedzenie itp. bierzemy we własnym zakresie.
Gorąco zapraszam Was, Wasze rodziny i Alfy :)
Daleko ;)
Bliżej do pewnego Maniaka Lancii ;)
Chyba znany tu ten pewny Maniak Lancii :)
Hahah, kuzyna nawet na AH znają :D
Niedługo to będzie robił ogniska nie tylko dla Lancii ale i Alfy hehe a miejsca trochę jest ;)
Jak będzie robił to obecność obowiązkowa :)
Do Mariusza mam 10 km, więc wystarczy, że w domu będę i się zjawię w ciągu 5 min
Ja z Płocka troszeczkę więcej ale również to nie problem... :)
ArtoKucior jak to jest, że ja jestem codziennie nawet po 2 razy w Płocku, a jeszcze nie miałem okazji nigdy Cie spotkać na ulicy czy ogólnie się zgadać?
Tak bywa :) ...Moja aktywność wzrosła tutaj od niedawna i nie miałem okazji jeszcze na żadnym spocie być. Z Sebaaa się widziałem gdy jego autko oglądałem...zawsze w kilka kilkanaście może osób można się ustawić gdzie w Płocku ponownie, teraz przyjadę bo mam swoją lalkę, którą muszę doprowadzić do stanu perfekt :) Najpierw mechanicznie ma być OK później wyglądem będę się zajmować :)
Kupiłeś 166 lift jtd? Manual? Dobrze kojarzę? ;)
Czy ktoś się wybiera na zlot w w w.facebook.com/events/242553939526225/ pod Warszawą...ja prawie napewno jadę lecz startuje z Płońska...