Odnośnie rekordu na petli tak sie zastanawiam..
Biorac pod uwagę, ze kierowcy teamu f1 ferrari dostali po QVce wcale by mnie nie zdziwiło ze to któryś z nich siedzial za kierownica tego potworka ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Odnośnie rekordu na petli tak sie zastanawiam..
Biorac pod uwagę, ze kierowcy teamu f1 ferrari dostali po QVce wcale by mnie nie zdziwiło ze to któryś z nich siedzial za kierownica tego potworka ;)
Tu już nawet nie chodzi o czas ale mnie bawi że koleś w dżinsach i t-shircie bez jakiejś wielkiej spinki wykręca taki czas a u Porsche klatka kombinezon itp. Pamiętam jak Prosiakom skakał gul jak Nissan GT-R był szybszy...
Docztane.. I poinformowane przez [MENTION=1199]sołtys[/MENTION] kierowca byl Fabio Francia
Ciekaw jestem czy ta wersja Business na firmę ma możliwość dodatkowej konfiguracji z listy opcji czy trzeba cieszyć się z niższej ceny i iść na kompromis kosztem indywidualizacji auta .
A ja powiem tak: 125 tys to za mało :D Żeby się zaraz Giulia nie stała nowym Mondeo flot korporacyjnych :D
Może chociaż dadzą opcji Buisness jakiś jeden specjalny kolor (np. sraczkowaty) żeby za 4-5 lat było widać z daleka, że te perełki na otomoto to są flotówki z 0,5mln przebiegu rzeczywistego :)
Wiesz ze juz wpisują przebieg co roku przy badaniu technicznym?
Giulia nawet jakby kosztowała 120k to i tak nie będzie hitem sprzedaży flotowej w dużych firmach gdzie kupują kilkaset aut bo tam panują jeszcze zupełnie inne warunki sprzedaży i negocjacji. To oferta raczej dla firmy 1-5 aut.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
[MENTION=42285]Szkaradnik[/MENTION] - powaga zabija powoli ;)
W tym wątku już na prawdę nie wiadomo czasami co jest na serio a co ironią. :)
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka