pozdrowienia dla kierownika białej AR 159 SY 91**E w sedanie zaparkowanej na osiedlu Bytom - Stroszek :D
Printable View
pozdrowienia dla kierownika białej AR 159 SY 91**E w sedanie zaparkowanej na osiedlu Bytom - Stroszek :D
Pozdrawiam kierowniczke/ kierownika oramkowanej 166 ktora mnie przepuscila dzisiaj rano w Zabrzu jak przebiegalem w niezbyt dozwolonym miejscuí ½í¸ƒí ½í¸Š
- - - Updated - - -
Pozdrawiam kierowniczke/ kierownika oramkowanej 166 ktora mnie przepuscila dzisiaj rano w Zabrzu jak przebiegalem w niezbyt dozwolonym miejscu
Pozdrawiam kierownika grafitowej Giulietty - widzieliśmy się w zeszłym tygodniu na Mikołowskiej i dziś na Burschego, z tym, że dziś jechałem motórem :P
pozdrawiam chłopaków którzy lecieli pewnie na spotkanie do Żywca dzisiaj po godzinie 16 drogą S69 Brera czarna i 159SW czerwona
tez widziałem wczoraj brere i 159 ! :)
Pozdrowka dla eleczki widziana dzis na jednokierunkowej na drodze w strone pomnika w zywcu. Jechales do ubezpieczen ;)
Tak tak lecielismy :) pozdrawiam również [emoji14] kolega który nas Wyprzedzał na ekspresowej w stronę żywca w 159 z włoskimi ramkami jest od nas? :)
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
tak to byłem ja ;)
A no widzisz [emoji14] ładna sztuka :)
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka