:) A dziękuję i również pozdrawiam :)
Printable View
Pozdrawiam kierownika czarnej 156 SW,GTA (-look? nie wiem bylo bardzo ciemno:P) na bardzo fajnych tristarach (chyba:)) i klubowych ramach:P oraz stojacych w poblizu czarnej Julki (czyzby QV?) I 159ki na fajnych numerach R9 *** :P oraz mijanych wczesniej kilku Belli na trasie drog 7 i 9 :P z WPR do RZ :) Wesolej reszty Swiat!
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam. GTA look i GTA serce :D.
P.S. Julka nie QV, ale prezentuje się zacnie!
Zatem pewnie z akcesoryjnym wydechem :P Tak jak pisalem, ciemno bylo ;) ze nawet glupote z tristarami tez palnalem :)
W szczepana oblukalem ja na wlaczonych dlugich i stwierdzilem ze chyba GTA :P Czyli dobrze look zrobiony, zreszta jak i serduszko Bussowskie 3.2 to w sumie prawie sie nie rozni :) Ale maszyna naprawde bardzo zacna :)
Pozdrawiam raz jeszcze juz ze stolycy ;)
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla Kierownika srebrnej AR156 2.0 JTS na blachach RLA, który dzielnie trzymał się przede mną na trasie Przeworsk - Łańcut dziś około 6.30, ale później zwolnił i zginął gdzieś w lusterkach.
ps. coraz więcej Alf w moim powiecie RPZ i ościennych ;)
pozdrowienia dla kolegi z granatowej 156 ktora jechała za mna (tym razem peugeot 406 srebrny) w wigilie okolo 13 z Dębicy pod zjazd na Arkusa ;)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW widzianego w Leżajsku :D miałem cię w lusterku ;)