jest zastuj wszyscy sa w pracy ja dopiero bede w piatek a giuletty wypad do poznanskiego tematu tu jest pilski, nie wiem michu co z objaszdowka narazie chcemy wymyslic cos na 10 na wielki powrot vice
Printable View
jest zastuj wszyscy sa w pracy ja dopiero bede w piatek a giuletty wypad do poznanskiego tematu tu jest pilski, nie wiem michu co z objaszdowka narazie chcemy wymyslic cos na 10 na wielki powrot vice
No Prezesie masz fotki dywanikow narazie tylko na sucho bo zaczelo lac i nie zdazylem zalozyc do autka...
Załącznik 29266
prezentuja sie ladnie grube z guma pod spodem maja miejsce na zatrzaski ale ja u siebie jakos nie zauwazylem zatrzaskow :(
tomasz switala Ty powinieneś mieć tu na forum jakiegoś tłumacza, czasami ciężko zrozumieć to co piszesz ;D
[QUOTE=turtil;609355]tomasz switala Ty powinieneś mieć tu na forum jakiegoś tłumacza, czasami ciężko zrozumieć to co piszesz ;D spieszylem sie jak pisalem, nie wiem czego kurwa nie zrozumiales ze gulietty niech sobie w innym poscie pisza czy ,ze nie wiem czy pojedziemy sie na obiazdowce a moze ze wszyscy pracuja dlatego jest cisza na forum, udzielaj sie i przyjerzdzaj na spoty to wtedy pogadamy, a jak nie to pisz gdzie indziej bo ciagle na tym temacie maja cos do powiedzenia kolesie ktorych znamy z jednego spotkania albo po nicku mam nadzieje ze to niebylo niegrzeczne;)
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
fajne zobacze przy okazji
a wiadomo cos na temat wyjazdu do olsztyna??jedziemy czy nie to juz za tydzien :)
a teraz w niedziele jest jakis spocik czy nie ma bo mi sie nudzi i chcialbym dywanikami sie pochwalic :) hehe
widac ze naprawde zastój jest ale az taki duzy:)
to przyjedz pogadamy o 15 ale co ty chcesz jest okres letni slavol dalej w garazu ,impuls na urlopie ,buszmeno ma jakas impreze , hiacynty sie nie odzywa wogole o 15 na lotnisku
Witam nie odzywam się bo nie mogę przyjechać, a tak na marginesie, kto odwołał wyjazd do skansenu w Osieku? Wbrew temu ja i moja rodzina pojechaliśmy i zabawa była świetna kto nie był niech żałuje. Pozdrawiam.