No to u mnie bez zniżek wyjdzie pewnie coś 2/2,5 nieźle :D
Printable View
No to u mnie bez zniżek wyjdzie pewnie coś 2/2,5 nieźle :D
Panowie, ona była od roku wystawiana regularnie, tylko że na fb :)
Pamiętam jak poprzedni właściciel opisywał ją po zakupie. Z tego co pamiętam był robiony dół silnika po panewce oraz tylne błotniki były poszerzane pod szersze tylne koła. Przyznam, że sam nie jestem zwolennikiem takiej modyfikacji ;)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Dawajcie znać jak są jakieś wystawiane w innych miejscach niż otomoto/olx/allegro :D
A jaki masz budżet?
Cięzko powiedzieć :P Chciałbym wydać 10/12 na samochód. No ale z miesiąca na miesiąc będzie rosnąć - jak sie nic nie trafi. Obecnie nie ma nic wartego uwagi. Koniecznie ph2 w skórach (poza czerwoną) od 2000 roku.
A dlaczego od 2000? TS od tego roku ma dużo więcej osprzętu pod ekologię i mniej mocy. Lepiej brać 1998-2000.
Supabache ale toddlockwood'owi za 10~12k marzy się Busso. Gdyby chciał TS'a to by dawno już takiego miał za ten hajs.
Dokładnie - marzy sie busso i raczej na nie będę odkładać :P Co powoduje sytuację że chciałbym mieć jakoś 15k na zakup samego samochodu.
Nie mniej TSa ostatnio jakiegoś fajnego nie było :P
Od 2000 bo produkcja była od wtedy w Pininfarinie i jakoś tak bym chciał :P
A ja chciałem W208 z V8 z pompowanymi siedzeniami i pakietem AMG, trafiło się bez i moim zdaniem nie warto się tak rozdrabniać bo nigdy się nie kupi auta. Chcesz V6 w GTV, ja bym brał to co jest w dobrym stanie. Wnętrze sobie przełożysz, jakieś braki uzupełnisz, ale co Ci po tym, że będzie wyprodukowane w Pininfarinie i takim środkiem jak chcesz jak będzie ogólnie średnie? Przemyśl.