Mam ten sam problem..., Czy to jedyna droga?!
Printable View
Pewnie można też zapłacić za przedłużenie subskrypcji.
We Włoszech w sierpniu subskrypcja na trzy lata kosztowała 138 EURO i była dostępna. W Warszawie w Carserwisie nie było możliwości zakupu subskrypcji, po interwencji we Włoszech, mimo chęci nie mogli dokonać rejestracji nowego okresu (trzy lata) w systemie.
PS. w Niemczech aktualizacja na trzy lata 129 EURO.
niby tak, ale zawsze ktoś z Włoszech może wrzucić mapy na sieć i będzie można ściągać. Nie lekceważmy siły community.
Ktoś w tym temacie już płacił odnowienie za około 500 zł, więc zanim będziecie wsuwać nieswoje mapy to sprawdźcie czy Wasz dealer poradzi sobie z odnowieniem ;)
Nie wiem jak u Was na stronie z aktualizacją map, ale u mnie zniknęły wszystkie pojazdy i nie da się dodać nowych. Także dalej jest chyba burdel.
też zniknęły
Pewnie dostawa nowych map. Pod choinkę :)
A czy jesteśmy w stanie zweryfikować co dana aktualizacja zawiera? Których krajów dotyczy itp?
O ile na zachodzie Europy drogi, które miały powstać powstały po wojnie i pewnie kolejne aktualizacje są bardziej kosmetyczne, o tyle u nas buduje się na potęgę i zastanawiam się jak szybko reaguje Tom Tom... Domyślam się że paradoks polega na tym, że my przez długi jeszcze czas mimo najnowszych aktualizacji będziemy mieć nieaktualne mapy...:)