Piotrek stanie się tam gdzie nie ma śmietników :D
Snoop oczywiście że zrobimy rundę wokół miasta :D
Printable View
Piotrek stanie się tam gdzie nie ma śmietników :D
Snoop oczywiście że zrobimy rundę wokół miasta :D
hmm 25 to i ja może zalece, musze tlyko odkurzyc moją belle po zimie porobić zaprawki i takie tam:D
No ja dziś umyłem już swoja :D jeszcze tylko odkurzę :D wczoraj zawias wymieniony i nadal puka :|
drążki kierownicze patrzyłeś? a może na tym maglu ci stuka co ja robiłem?:/
Dzis tez umylem, poki co trzeba korzystac z pieknej pogody (w sumie zima jeszcze) i cos pogrzebac :)
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_rdk-2.html
wiesz wymieniłem tylko stabilizatory i górne wahacze :| nic więcej nie ruszałem wydaje mi się że pukają mi gumy na stabilizatorze. U mnie jest tak że jak wjadę w mała nierówność po lewej stronie to słychać jak puknie mi z prawej strony...
Seba, ja jakiś czas temu wymieniałem górne i też puka, podjechałem do mechanika, sprawdził cały zawias i tak jak mówisz, wszystko jest ok, tylko guma na stabilizatorze jest do wymiany, także to właśnie to może pukać.
a powiedz mi jak masz wył samochód kierownica jest prosto i robisz delikatne ruchy kierownica lewa prawa to słychać jakieś pukanie. Bo ja dziś patrzyłem i właśnie słychać pukanie :|
dziękuje Piotrze :D:D Wpadniesz za tydzień na spota ;> :D to ocenisz jak to u mnie wygląda :D bo narazie brak $ muszę tak trochę pojeździć :D