Tomek z Deft czyli forumowy TomekKRK i jego komis/serwis w Krakowie.
Zajmują się rónież tym: http://www.autka.pl/?cat=123
Printable View
Tomek z Deft czyli forumowy TomekKRK i jego komis/serwis w Krakowie.
Zajmują się rónież tym: http://www.autka.pl/?cat=123
Nawoskowałem dziś małą HP1000 i efekt jest rewelacyjny ! Kolor nabrał głębi i lakier jest niesamowicie śliski. Za kilka dni przelecę Alfę QD FK 425, aby poprawić efekt.
PS: Aplikacja łatwa i przyjemna. Ścieranie MF również lekkie.
Dwa razy? :)
A skąd. Zostało mi już malutko tego wosku. Podejrzewam, że na raz jeszcze starczy, ale dziś mi już nie starczyło czasu. Chyba muszę nabrać wprawy w nakładaniu ;)
Witam Panowie, czy moglibyście polecić sprawdzony sklep online z kosmetykami (może ze zniżką dla Alfaholików)?
Po drugie czy moglibyście w skondensowanej formie napisać co kupić i w jakiej kolejności użyć?
Mam szampon Megsa i jakiś wosk Megsa do czarnych lakierów oraz glinke zółtą Vallet Pro (nie pamiętam dokładnych nazw, jestem poza domem teraz).
Rozumiem, że przydałoby się jakieś porządne mycie z All Purpose Cleaner? Później dekontaminacja lakieru - prickbort? iron x?
Byłbym wdzięczny za sugerowany zestaw kosmetyków do kwoty +/- 500zł, samochód do czarna Alfa 159 SW 2008r.
pozdrawiam Alfafolików
Załącznik 110356
Odpowiednie mycie, Collonite 476s i lusterko jak trzeba :)
P.S Zdjęcie zrobione po 130km trasie od wyjazdu z domu - całkiem nieźle... choć już trochę przykurzone było autko
Załącznik 110357Załącznik 110358
Ładnie, chociaż na boku dość mocna skórka pomarańczowa, prawie jak u mnie po lakierniku, trzeba ciąć mocno przy korekcie... na wiosnę.
lepsze dam z boku :)
Załącznik 110361
i od góry maska...
Załącznik 110362
i dach... :)
Załącznik 110363
Auto pod blokiem stoi i ma 250kkm przejechane ;) Choć dbam jak mogę
- - - Updated - - -
Dziś ogarniałem boczek drzwi - ostatnio wszedł mi gość z brudnymi rękami i wiedziałem co będzie... ;)
5 minut pracy i gotowe :)
Załącznik 110365
Załącznik 110366
Załącznik 110367
Załącznik 110368
Załącznik 110364