pozdro dla srebrnej gt rej WOR widzianej dzisiaj w Rzeszowie około 19.20, jechałem za Tobą i mrugałem długimi z Suzuki Grand Vitary :)
Printable View
pozdro dla srebrnej gt rej WOR widzianej dzisiaj w Rzeszowie około 19.20, jechałem za Tobą i mrugałem długimi z Suzuki Grand Vitary :)
Kto jeździ po Jarosławiu GT na numerach RDE 97VW ? Jechałem za nią dzisiaj na Lotników od ronda do ronda. Pozdrawiam
Pozdrówki dla 4 alf na ramkach widzianych na parkingu przy lotnisku w Krakowie :)
Słowik czy to nie Ty dzisiaj około 7.10 jechałeś 155 RZE koło Reala? :>
Niestety nie, moja 155ka znowu ma wyjęty motor...stoi w jednostce :)
sm00k dzis chyba pucowal swoja 159 na myjni pod Rajem, trabilem z drogi ale taki zarobiony ze nie slyszal
Kto jechał czarną 156 SW z klubowymi ramkami i tablicą RKL przez skrzyżowanie obok Galerii Rzeszów w stronę Piłsudskiego dziś przed 19:00? :) Pozdrawiam właściciela/właścicielkę
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/12/111.jpg czyja alfe srebrna 156 sw na klubowych ramkach upolowalwm pod leclerkiem ?? :D
srebrna GT z ramkami i rej WOR widziana w niedziele w Debicy na rondzie kolo torebki paer minut po 14. trabilem, machalem ale kolega nie zainteresowany
SŁOWIK nie jechales dzis do Tarnowa moze. Mignela mi czarna GT na wlocie przed Grosarem ok.15:10
Dodano po 7 minutes:
Ja jechalem zakamuflowany w Yarisie
Pozdrowienia dla Alfaholika w ciemnej Alfie 156, który zmienił pas przed Polanem na podkarpackiej w kierunku Boguchwały około 19:00. Wyjeżdżałem z parkingu Polanu i jakbym nie zauważył że zmieniasz pas to byłoby nieciekawie.
Pozdrowienia dla kolegi z 156SW RPZ pod Axtone, nowe ramki widzę :-)
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej trzydrzwiowej 147 skręcającej na podpromie ok. godzinę temu (rejestracja chyba RKL i klubowe ramki)
Psylo to byl kolega Buhaj na 100% xD
Co prawda niezobaczona na ulicy a w internecie Alfa kolegi LukeMazur przyuważona na fejsiku ;) wiec pozdrawiam i coraz częściej ja widzę na różnych stronach związanych a z marką Alfa Romeo. :Dhttps://www.facebook.com/1512732848964358/photos/a.1516581068579536.1073741829.1512732848964358/1566549173582725/?type=1
Pozdrowienia dla kolegi ze 156SW FL, który jechał za mną jakąś godzinę temu na Siemieńskiego/Batorego
Pozdrówki dla kolegi/koleżanki w 159 widzianej dziś koło ronda na pobitnym w Rzeszowie. Średnio widziałem przez oślepiające słońce :)
xaxvix pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki ciemnej (granatowej?) 159SW z klubowymi ramkami na tablicach RZE zaparkowanej przed Dominikanami 20 minut temu
A to ja, pozdrawiam ;)
Obok stała identyczna (granatowa) 159 jak moja, tylko bez ramek ;)
Pozdrowionka dla chyba ciemno srebnej GT widziana na na nowym odcinku ul.Wyzwolenia ok godz. 23 :)Nie zdąrzyłęm odmachać
Świąteczne pozdrowienia dla Psylo widzianego przed momentem, na wjeździe do Lutczy.
Dzięki :) Również pozdrawiam, nie zauważyłem Cię :)
Pozdrowienia dla kolegi z wisniowej 145 na tablicach RZ widziana na parkingu pod real dzisiaj o 15:15 :-P :-P
Tak z innej beczki rodzinnie z Julka :-P
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/12/823.jpg
Pozdrowienia dla kolegi z 156 chyba RJS na ramkach z spojlerem na klapie :-) około godziny 18 parking pod heliosem galeria rzeszow, stałem przy wejściu i się dotlenialem :-)
Dodano po 2 minutes:
I jeszcze dla ciemnego sw rze na ramkach i reklama na tylnej szybie około 15 na światłach wyczailem obok pomnika
pozdro dla kolegi z srebrnej 156 sw na ramkach widzianego w RZ na podkarpackiej kolo 17 mrugałem awaryjnymi ;d
tak żem czuł że to było do mnie, jednak za późno sie ogarnąłem :D dzięki dzięki i pozdrawiam również EDEK:) :) a ja pozdrawiam kolege widzianego obok tesco w magicznej 156 sw lf o 15 ^^
Pozdrowienia dla Ramzesa i Garmischa, obaj widziani na rondach , pierwszy koło BP, drugi kolo szpitala:-P b
Pozdr również dla czarnej GT widzianej na obwodnicy Dębicy ok 11.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia ciemnej 159 sedan z klubowymi ramkami widzianego przed chwilą na Marszałkowskiej (jechałeś w stronę centrum na wiadukt)
Pozdrówki dla zaparkowanej ciemnej 159 na ramkach widzianej wczoraj koło zakładu Alima Gerber :) ulica bodajże gen. Maczka?