Pozdrowienia dla srebrnej 156 na tab DTR widzianej dzis rano na drodze do Zielenca. Były pozdrowienia.
Printable View
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na tab DTR widzianej dzis rano na drodze do Zielenca. Były pozdrowienia.
Pozdrowienia dla SHEMAGONISH ! :) W końcu zostałem dostrzeżony :D
Miałem Cię gonić, ale koło mnie siedział ogranicznik prędkości - moja mama :(
Pozdrowienia dla czerwonej 147 DLW widzianej w Lubaniu nie miałem jak odmachać jechałem cytryną troszeczkę z przodu
Widziany dzisiaj Fili29p na Kartuskiej w Legnicy ok. 7.30. Szedłem piechotą i machnąłem w ostatnim momencie, nie wiem czy było widać :D
Czarna 156 na skrzyzowaniu Nowowiejskiej z Górnickiego okolo 7.30 pzdr
dziś koło południa w czerniawie ciemna 33 DLW(B) na awaryjnych, potem 156 FL i na koniec 159 PO - wszystko na trasie Mirsk-Orłowice-Czerniawa. jechałem firmową cytryną i nie machałem. wczorej spod Jelcaru przed 16 156 DJE która wyjechała przed forda KA - ramki byłu. pozdrawiam
a ja dziś mijałem się w Olszynie z ciemną 156 (miała ramki) pomachałem,pomrugałem z wzajemnością
Pozdrowienia dla Kolegi ,którego mijałem na światłach w Siechnicach ;).
Czarna 159 / 156 fl SW przyciemnione szyby z tyłu chyba z ramkami widziana dzisiaj na Bierutowskiej na wysokości SUMIKI pzdr
pozdrowienia dla pana z czerwonej Giulietty, z którym dziś rozmawiałem ;) cytuje " lubię samochody, mam w domu jeszcze 33 z 1.7, 75 z 3.0, u znajomego w niemczech theme z tym silnikiem od ferrari i delte integrale zrobioną na 700KM" :) kto ustali kim jest? :>
Srebrna 156 DTR mijana dzisiaj na al. Sobieskiego na wysokości Psiego Pola pzdr
Pozdrowienia dla czarnej 159 DLW stojącej na rynku w Gryfowie
..a Ja pozdrawiam gust któregoś z pracowników DCO ,pikna Rosso Giulietta QV bodaj) ..zawsze jakoś odciągnie myśli na papierosku ,taki cukiereczek w tej musztardzie z parówą xd obok.
Pozdrowienia dla MAJKELA, który to zostawił mi za szybą Stilo karteczkę (z którym to później się widziałem :D), dla ŁYSEGO0800, który mnie poratował, MARCINA z Niedźwiednika, który mnie dziś wyczaił (a ja wcześniej jego :D), Kolegi z białej 75 z ramkami, który się coś na forum ukrywa nie wiedzieć czemu :( (a zostawiłem wizytówkę za wycieraczką) i SHEMAGONISH'a, który mijany był przez dwie 156'tki blue cosmo w Piławie (wczoraj :)).
BARUŚ - od wczoraj znów Alfista :D
Jeszcze nie ma czym :) Nawet nie miałem kiedy jej sprzątnąć. Z zewnątrz typowa seria na oryginalnych 5'nastkach, lekko obniżona :) Bez fajerwerków :) W przyszły weekend może zdążę ją chociaż przeprać i wymyć w środku, żeby pachniało i błyszczało :D Jest ok, ale przyda się trochę kosmetyki :) Bo pewnie widziałeś, że lubię mieć czysto nawet pod maską :D
- - - Updated - - -
Benzynka 2.0 z LPG :)
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/01/167.jpg
Tak to u NOS wygląda :D
Dwie starsze (ryczące) siostry pilnujące młodszego (klekoczącego) brata :D
dzisiaj około godziny 13:20 - 13:40 widziana srebrana 155 chyba na DSW w jaworze ulica piastowska :) nie zdarzyłem pomachac :p bylem pieszym :p
A nie wiesz kto jeździ po Gryfowie 156 SW?
Widziana ciemna 147 dzisiaj w Lubinie na rondzie niedaleko Castoramy. Miała ramki. Pozdrawiam.
Ja jechałem BMW więc nie machałem :D
a ja pozdrawiam kolegę z ciemnej 156FL rej. PGSxxx, z którym jechałem od Jawora na Jelenią Górę dzisiaj po 7.00;) co tydzien latam 4 razy z Lcy do Jelonki, mijam kupe alf, ale nikt nie pozdrawia(może dlatego, że nie mam ramek), a jak czasem mrugnę to co 3ci zrozumie przekaz;) macie jakieś większe szczęscie, spotykając alfistów;)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/01/178.jpg
Dorzuć 7000 do puli i Stilo jest Twoje :D
Alfa 166 zdaje się DJE widziana dziś rano na Wolności w JG :) Ja niestety jeszcze klubowych ramek nie założyłem, ale już czekają :D Pozdr. dla kierownika :)
Wczoraj przed ikeą kolega danllo23 pozdro:)
Pozdro jozofek,gdzies Ty mnie tam wypatrzyl;-),wczoraj smigalem astra h:-)!
Pozdrowiam Kolege z czarnej GT ktora stala w sobote obok sklepu Awans w Jaworze dwokrotnie,to odemnie ta wizytoweczka:-)!
podejrzewam, że to ta sama, którą ja mijam dość często rano na Kiełczowskiej. Ramkę z przodu też ma, ale jakos nie zauwazyłam reakcji zwrotnej na moje pozdrawianie.
Jest jeszcze jedna czarna 156SW na rej. DW o której już tutaj kiedys pisałam, że widuję ją często na mojej "dzielni" - ma ramki, ale reakcji ZERO. Od pewnego czasu jeździ nią babka. Już nawet nie pozdrawiam.
pozdrówka dla kolegi mijanego na przejeździe kolejowym w Rabsztynie na blachach GD łapki poszły:)
pozdrowienia dla Kolegi z grafitowej 156fl w sumie jak moja, ktoremu pokazywalem jakies 20 minut temu ze ma fajne auto ale chyba nie zalapal o co mi chodzi. Stalem na przejsciu a Kolega skrecal z milenijnej w strone kozanowa. Blachy DSR ramki byly...