Myslisz, ze dlaczego przyjechalem ^^
Printable View
Dziś coś planujecie?
Ja odpadam
Sent from my AR by S3 using Blue&Me ;)
no to poszaleli wszyscy;)
Drodzy Panstwo, ustalamy nowy termin, spinamy sie i wszyscy obowiazkowo wstawiamy sie na nastepnym spocie. Robimy mega spota bo jakos ostatnio kiepsko z frekwencją.
Dobrze mówisz, ustalmy sztywny termin i robimy spota , grunt by pogoda dopisała
Hej, wybieracie się 15 Czerwca do Tarnowa na spocik?
Ja bym sie moze i wybrał. Ciekawe jak inni ..
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ogólnie przenieśli to na 8 czerwca. Ja jadę na 100% i fajnie jakby ktoś z Sącza jeszcze jechał ;p
Ja nie dam rady
Wysłane z mojego HTC One
Ja chciałbym się wybrać.
Jak będzie pogoda ładna to biorę rodzinę i jadę. Ale jak zwykle decyzja będzie godzinę przed:)
Podpisuje sie pod Belfrem, jak bedzie pogoda to sie moze skuszę
Belfer, nie mijaliśmy się dziś w Jurkowie po godz. 15? Mignęło mi 156 SW w takim kolorze jak twoja na blachach KGR.
Coś nie gadał wpadłbym na szlifa:)
Ale to panamerka:)
Wysłane z mojego HTC One
Piękny moment, to już nieźle musi się odpychać, bez chipa już szła pięknie a co dopiero teraz:)
Wysłane z mojego HTC One
A gdzie dokladniej bo goscia nie kojaze? O to teraz moja V6 Ci nie da rady :D
Wyklepane mlotkiem przez HTC 8S
Co by chłopcy powiedzieli na grilla u mnie w niedzielę? Dostałem gratis 1 kg węgla a w Tesco widziałem tanie skrzydełka wieprzowe i udka cielęce, to mogło by więcej kasy na alkohol zostać:) Dacie radę dowlec się do Gorlic czy straszne wam zakręty i odległość?
@sdero Ma ogłoszenie w dziale rabatów.
Ja w ta odpadam niestety.... prędzej w następną :)
8 czerwca jest spot w Tarnowie i ja się na niego planuje wybrać
Paweł_ dlaczego juz nie jestes Pawłem_NS;)??
nie no lepiej _28 niz 32.Popatrz to juz 4 lata na forum:D,a wydaje mi sie jakby conajmnie drugie tyle
Jak impreza dojdzie do skutku to mogę sie pisac, podepne sie pod konwój z NS w Grybowie. Tylko czy dojdzie do skutku bo co druga Alfa w warsztacie :p
Z tego co pisales masz dla mnie kilka informacji odnośnie drukarki wiec będzie okazja pogadac i obejrzeć kolekcje Twoich AR bo nie nadazam za Twoimi zmianami samochodów.
Co druga Bella w warsztacie to u mnie to sie nie sprawdza;D bo obydwie uziemione;D
To Tarnowa nikt nie jedzie ? oprócz Gniewka.