Pozdrawiam właściciela 147 SJ widzianego wczoraj przed 19.00 na drodze 86 przed zjazdem na A4 od strony Sosnowca :) Pomrygane i odmrygane ;)
Printable View
Pozdrawiam właściciela 147 SJ widzianego wczoraj przed 19.00 na drodze 86 przed zjazdem na A4 od strony Sosnowca :) Pomrygane i odmrygane ;)
a ja pozdrawiam kierownika i pilota srebrnej 147 na rej. SWD widziana dzis przed tunelem w Bielsku Białej przy starym bielsku. Ale do teraz jest mgła !
Pozdro dla kierownika szarej/grafitowej 159 ST xx, widzianej w Tychach na skrzyżowaniu Sikorskiego i Bielskiej około 11:00. To ja Ci pomachałem na motorze jak startowałem :D
a u mnie pod blokiem krazyl wieczorem kierownik 9. sk ...gc
na ramkach
( chyba miejsca parkingowego szukal )
Wiśniowa 156 w bytomiu na parkingu media markt :) rej SI. Pozdrawiam :)
Pozdro dla kierowcy białego 156 SW z czerwoną felgą ... nie pamiętam ksywy :) Widziałem Cię dziś koło parku Jaworka :)
Pozdrawiam eleczke widziana wczoraj ( przy wykonywaniu manewru wyprzedzania koparki) jechalem vitem mrugalem ;)
Wtorek, albo Czwartek. Tarnowskie Góry, wyjeżdżała z parkingu sądu czarna 159 na częstochowskich tablicach, z forumowymi ramkami. Ja ciężarowym jechałem, więc nierozpoznawalny.
Dzisiaj około 22 pod Spiralą w Gliwicach srebrna oramkowana GT na SJ :) nieopodal stała moja 147, pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla srebrnej 159 SG... widzianej dziś na A4 w okolicach GOP. Pomrygane :)