Pozdro dla kierowców ciemnych 156 SW jeden SBL a drugi ST, które widziałem ok 13:30 na skrzyżowaniu Strefowa z Cielmicka.
Printable View
Pozdro dla kierowców ciemnych 156 SW jeden SBL a drugi ST, które widziałem ok 13:30 na skrzyżowaniu Strefowa z Cielmicka.
Pozdrowienia dla Jaboleq spotkanego 8 garazy dalej ----i co się okazało że mamy garaze obok siebie :)
Pozdro od kierowcy czarnego 156sw dla jaboleq
Pozdrowienia dla czerwonej 156 widzianej dzis w lodygowicach mijalismy sie na przejezdzie kolejowym trabilem i machalem :D i chyba w ten dzien widzielismy sie wczesniej tez.
Pozdrawiam tez czerwona 147 jechalem za kolega w rybarzowicach do ronda.
Oraz srebrna 156 widziana pod galeria lider. Szedlem na nogach i machalem :)
Pozdrswiam !
Pozdrawiam Pana z Rybnika, alfa 166 po lifcie koloru ciemnoszarego ;) Skrzyżowanie w Niedobczycach przy kościele :)
Pozdro dla himek'a spotkanego przy BP :)
Oraz pozdro dla kierowcy owej fury
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/11/376.jpg
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam srebrną oramkowaną 147 polift na blachach STA :) widziałem cie dziś koło OSiRu w Gliwicach po 14 ;)
Czyli to Ty Mariusz byłes, tak myślalem :)
A ja pozdrawiam koleżankę z AR 147 SMI? na Bielskiej przy Mc Donald :)
i dziś widziałem po raz pierwszy oklejoną Giulię! :o
Ja też widziałem Giulie !!!! w szczyrku w kierunku salmopolu jechała :)
wgl to mój znajomy jest kierowcą testowym w fiacie jezdzi tymi oklejonymi autami. Nawet nie wiedział ze giulia jezdził dopiero jak mu środek pokazałem to powiedział mi "oooo taka była !"
silnik 2.2 JTD 180KM i manualna skrzynia biegów. Mowi ze szatan. tył napęd. że wszystkie auta zostają. Mowi ze auto dla wysokich osób bo pedały są bardzo daleko.