-
Alfa przejechala 3,5tys km.dowiozla mnie na wakacje i sie rozdupczyla...pierwszego dnia kolo pasowe na wale ha a teraz czujnik polozenia walkow rozrzadu. Ciekawe co jeszcze bedzie jak ja naprawia ha. Najorsze ze nic odrazu nie robia tylko maniana hahah masakra...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
-
Czujnik polozenia walkow wymieniony a auto dalej nie odpala.moze wruce samolotem?hahahha
-
Bo czujnik walka a walu to 2 rozne rzeczy.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
-
Wymiana żarówek postojowych z przodu:D
-
Dobry wymienili bo bledu nie ma juz ale teraz nie mozna auta odpalic. Komp pokazuje Ze kluczyk nie dziala haha .jak zamkne auto i otworze to odpali a jak jeszcze raz sprobuje odp to nie darady. I jakies buczenie od strony rozrzadu wystepuje oraz dymi na czarno. W poniedzialek zabieram chyba auto do aso.mam nadzieje ze oni cos zdzialaja...
-
Wymienione klocki przód.
Teraz zejdzie trochę czasu zanim przyzwyczaję się do dużo miększego pedału hamulca ;)
-
-
Alfa po wielu podejściach dostała nową przednią szybę, teraz jest tak jakby jej tam nie było :), łączniki staba przód i górny prawy wahacz, obie rzeczy Delphi
W tygodniu wpadnie nowy tłumik środkowy więc temat wydechu zamykam na dobre. O wymianie oleju, filtrów nie piszę bo nie wypada ;)
-
-
bella dziś dostała nowe buty (Nexen N' Fera SU1 215/45 R17) i prostowanie felg :) a jeszcze wcześniej górne wahacze TRW, tylne gumki wahacza dolnego i gumy na stabilizator :) pod koniec tygodnia malowanie scudetto i nerek plastidipem na czarno no i końcówka wydechu do wspawania :)