to zadne usprawiedliwienie z twojej strony ciszy a wycieczke do skansenu odwolal jej pomyslodawca czyli buszmeno do niego skargi i zazalenia
Printable View
Wiem ze jestem mlodym osobnikiem w gronie pilskich Alfaholikow ale nie wspomniales ze jedziesz nawet sam a ja z zona z checia bysmy sie wybrali a samym nam sie nie chcialo...
Dzisiaj choc w nieiwelkim gronie spotkalismy sie na lotnisku wiec tradycja spocikow cotygodniowych podtrzymana :)
jaw przyjade s wakacji to tam wpadnę rewolte zrobic bo widze że prezes jakiś nerwowy jest
ty mi nie groz bo ja mam do ciebie 40 km zeby wpasc :) chce oglosic smutna wiadomosc vice sprzedal alfe zdrajca i .... zarcik nie na miejscu nie bedzie go jeszcze ok miesiaca wiec musimy sami cos wymyslac ten tydzien ja odpadam za 2 juz wszyscy chyba beda w niedziele moze zona pusci tez buszmena pojedziemy go wesprzec co?
możemy pojechać do buszmena czemu nie a slavol ma przejeb. jak nic ze scudetto nie kupi
no to kicha jak on tak mogl:( i co my teraz zrobimy??Pilski klub sie rozpadnie:(
Mnie w ten weekend tez nie ma wyjazd na wakacje do tesciowej...
To olsztyn juz definitywnie odpada??
Mam niemałe kłopoty z "nowym" starym silnikiem, ogólnie kicha i lekka wtopa. Na pewno nie pojeżdżę sobie przez jakieś 3 tyg. Totalny brak czasu.
to co macie chłopaki czas w tą niedzielę? sorki że dopiero tera piszę ale wcześniej niepewny weekend miałem. to jak?
oczywiście jak słonko będzie. gokarty + kawka na mieście
sorry ale nie damy rady napewno wpadniemy na gokardy w gorzowie narazie czekamy na vice w niedziele go przytule a co ty michu piszesz spot u buszmena?
Panowie i Panie a moze zorganizowaloby sie wyjazd do poznania na Red Bull X Fighter's??Nie wiem czy bilety drogie czy nie ale kazdy zarabia pieniadze i czasem trzeba je gdzies wydac...Bilety w cenie od 119 do 199 zl.Impreza 6 sierpnia...
Info na
www.redbull.pl
Ale mysle ze trzebaby bylo szybko sie zdecydowac zeby znalesc miejsca jeszcze...