Mam pomysł.
Założyć normalna tablice...
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Oklej sobie folią auto.
Ja miałem taki plan i folia zakryła mi dziurki po podkładce. Ale koniec końców sobie darowałem kombinowanie i mam po staremu normalną tablicę.
Witam. Zakupiłem swoją pierwszą alfę i nigdy nie miałem styczności z automatyczną skrzynią biegów. Z racji wykonywanego zawodu alfa będzie stała na barce przez 4 tygodnie. Po zgaszeniu samochodu w trybie parking automatycznie załącza się hamulec ręczny. Myślę o tym aby go wyłączyć i pozostawić w trybie parking bo nie wiem czy po tych 4 tygodniach klocki nie zacisną się na tyle że będę miał problem z ruszeniem. Miałem taki problem w Peugeot. Klocki tak się przykleiły że po ruszeniu otulina została na tarczy. Po zostawieniu na pozycji parking samochód można lekko bujnąć przód tył i podczas płynięcia barki na pewno będzie się lekko bujał do przodu i do tyłu. I chciałbym zapytać czy nie ma to jakiegoś negatywnego wpływu na skrzynię biegów
W menu możesz wyłączyć opcje auto postojowego po wyłączeniu zapłonu. Pod koła podkładki i będzie git.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok. Dzięki
Po 4 tygodniach postoju nie odpalisz auta - akumulator tyle nie wytrzyma bez podładowania :-(
Jak aku będzie pełny i wyłączy keyless bez problemu zagada
Z tym nie ma problemu. Na statku mamy prostownik, więc mogę podładować akumulator.
Da się jakoś wyłączyć ładowarkę bezprzewodową?