Immo siedzi w malej kosci 95.... cos tam, nie pamietam dokladnie, tam gdzie licznik ktory widzi FES/MES, bez lutowania nie wylaczysz - szukaj najlepiej lokalnie zebys sprawdzil czy dziala od razu...
Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Immo siedzi w malej kosci 95.... cos tam, nie pamietam dokladnie, tam gdzie licznik ktory widzi FES/MES, bez lutowania nie wylaczysz - szukaj najlepiej lokalnie zebys sprawdzil czy dziala od razu...
Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Polecam sie odezwac do chester1 z modyfikacja jtd z moca :) Polecam :)
To ja tez poproszę, mam 156 fl 2003 r kombi, 1.9 jtd 16 v 140 km. Da rade?
- - - Updated - - -
A ma ktoś sensowny soft na ar 156 fl 2003 r 1.9 jtd 16v 140 km kombi. Mam na myśli taki, który nie urywa końcówek drążków od samego dołu, podaje sensowne limitery paliwa i doładowanie turbo i gdzie dwómasa nie będzie zaraz do wymiany. Taki sensowny przyrost mocy ale i bezpieczny. Mam serię, zmieniłem tylko węże dolotowe od turbo i ic na kwasówkę co poprawiło charakter. Na 400 metrów robię ok.143 km/h po prostej na zimówkach 205/55/r16 według licznika który pokazuje 400m i 138 km/h 400m to na gps 370m.
Ja mogę taki mieć, przyjedź do Wrocławia, zostawisz mi auto, 1500zł(strzelam) i porządny program będzie zrobiony. A za darmo zapomnij o działającym poprawnie aucie.
Zapraszam;)
www.jtdtuning.pl
A troche;) cos sie.kreci;)
gówno w betoniarce ?