Pasują one może do 156 przed fl jak tak to biore.
Printable View
Czy naprawdę tak trudno jest pójść do znaczka z linijką i zmierzyć? :P
Normalnie bym nie pytał ale do samochodu w tej chwili mam 10km więc te "pójście" by mi trochę zajęło.
Ale dzięki za pomoc.
Czy ta oferta jest nadal aktualna? Chciałbym zamówić 4 emblematy do alfy 147. Kolega wiertlo ma niestety zapełnioną skrzynkę i nie można się z nim skontaktować.
Witam
Chciałbym zamówić 2 emblematy do Alfy 156 . :)
Co z tego skoro nikt ich tu nie sprzedaje.
sprzedaje sprzedaje :) temat znowu jest aktualny!
Cześć!
zainteresowanie nie maleje, tylko wiertło z zamówieniami kuleje ;)
a tak na poważnie, był urlop, okres wakacyjny, trwa budowa która chłonęła każdą wolną chwilę po pracy, bo wiadomo, że czym więcej zrobi się samemu to tym więcej pln-ów zostanie w kieszeni, przez co czasu brakowało na ślęczenie przed ekranem,
nastał czas wolniejszy i pora wrócić do naprawy wyblakłego emblematu na Waszych scudetto, więc od dzisiaj wznawiam realizację zamówień, Ci co wysłali mi PW i nie dostaną odpowiedzi zwrotnej proszę, o ponowny kontakt, dziękuję wszystkim po raz kolejny za pochlebne opinie i cierpliwość w oczekiwaniu na przesyłki, około 3 lat temu stworzyłem prototyp zamiennika oryginalnego emblematu tylko na potrzeby własne, nakleiłem u siebie w mojej belli i pomyślałem dlaczego innym tego nie zaproponować, dziś ponad 70,000 odwiedzin na forum mojego tematu cieszy oko :) mobilizuje i obliguje do tego aby dalej pomagać upiększać nasze ukochane Alfy!
z pozdrowieniami,
Wiertło!
aaaaaaa i tak pobieżnie przeglądając wiadomości widzę, że 2 osoby nie dostały kopert pomimo wpłat, proszę Was o kontakt!
Dołączam prośbę:
2 szt. na przód do 156 00' (72 mm). Proszę o szczegóły na priv.
Witam! poproszę trzy emblematy srebrno-czarne na maskę i tył do AR GT oraz 8 srebrno-czarnych na felgi, kasa poszła pozdrawiam!!
Więc jeśli można to poproszę dane do przelewu za 3 emblematy do alfy 147. Pozdrawiam