kto mi dzis machał z czarnej 156 w Debicy na Sandomierskiej po 15?
Printable View
kto mi dzis machał z czarnej 156 w Debicy na Sandomierskiej po 15?
pozdrowki dla rosso 156 widziqnej godzine temu w mechowcu :-)
Pozdrowienia dla Kolegi w 'wscieklo' czarnej 166 RSA Widzianego pod stokiem Kiczera w Puławach. Tak ciemne szyby ze nic przez nie nie widać czy machasz czy nie [emoji14] :) Piękna Bella.
Pozdrowienia dla grafitowej 156 RJS i 156 Dominika widzianych na parkingu galerii Rzeszów dzisiaj wieczorem.
Pozdrawiam AR 159 SW widziana pod ProFamilia ok.11:30 i chyba zlota 156 SW FL RZ4444 na klubowych ramkach widziana pod Biedronka pod ProFamilia ok. 21 i jeszcze szara 156 SW FL na parkingu pod ProFamilia ok.21 na ramkach - chyba wlasciciela pytalem o Biedronke.
Pozdrowionka dla 156 v6 kilka dni temu pod tesco :)
moglibyscie:D. Po co pytacie:D. Reggie wydawalo mi sie, ze zlota ale bylem po 12 godz.na nogach bez jedzenia wiec mialem juz zwidy
Piotr : gratulacje :)
Dowcip miesiąca w tym dziale : dzisiaj około 18-ej widziane około 30 Alf (większość na ramkach) na trasie z Rz-wa do Babicy i potem na parkingu pod jakimś zajazdem ;) Zepsuły się wszystkie na raz czy zlot jakiś ? ;)
i tak chcieli byc pierwsi,a To Tobie Robson przypadlo miejsce nr.1. Pozdrawiam i zaluje, ze nie dalem rady ale caly czas o Was myslalem i nawet chcialem na chwilke wyskoczyc ale no nien dalo sie
:D Czarny gratulacje!!
I Robson tak niestety popsuły się w 1 chwili^^
Czarny to moje gratulacje! :D
Gratulejszyn Piotrek ;)
Piotrek gratulacje ale teraz z czasem będzie cienko. :)
Pozdrawiam również :), akurat Alfa była na %%%.
dobra dobra Piotrek gratulujemy itp itd .. :D teraz jest ważniejszy temat, aczkolwiek rekord na ślunsku :) wybieramy się czy się nie wybieramy? tzn. ja na 99% jadę i raźniej byłoby pojechać większą ekipą :)
ps. Piotrek mogę Cię zgarnąć jak chcesz :D
hahaha zobaczymy co bedzie do maja. Moze bede mial wychodne
:D Piotrek również dołączam się do gratulacji
Może Czarny w końcu się pochwalisz czy mamy Alfaholika czy Alfaholiczkę? :D
Alfaholiczka :D
kto dzis szara 156 35F4 (chyab taka rej) stal pod starostwem?
Pojedziemy wszyscy razem ;) Jak będzie podana miejscówka ustalimy grafik i polecimy na Śląsk jedną kolumną zabierając wszystkich po drodze, od Rzeszowa do Krakowa. Oczywiście po A4. Ale jeśli ktoś będzie chciał jechać osobno to też nie ma problemu ;)
Dodano po 3 minutes:
28 marca będzie próba generalna przed 1 maja w Bochni/Brzesku. Przyjazd potwierdziło już 80 Alf. Odpowiedni temat jest już założony na forum podkarpackim. Serdecznie wszystkich zapraszam :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 SW ktorego minolem na skrzyzowaniu z przemyslowa ;-)
pozdrowki dla reggie'go widzianego w godzinavh porannych kolo filharmoni.
Oraz dla MarekR widzianego na powstancow na "obwodnicy", trabilem machalem ale nie reagowales :-D a jechalem incognito top secret Iveco Daily :-D Zdrowka :-)
Pozdro również sorka z góry ale ostatnio jeżdżę zamyślony :)
Pozdrawiam kierownika 6-stki FL goniącego za mną na Piłsudskiego w drodze do pracy ; )
Pozdrawiam również sciganka leciutka byla ;)
pozdrowki dla zoltej 145 SBE na architektow
No Cichy cos mnie nie mogłeś łyknąc a tak powoli jechałem robiłem ci miejsce nawet ;)
Noo dałeś po garnku czorno z rury bylo :) a ja nie mialem jeszcze w deskę :)
heheh niewiem co we mnie wstapiło, był na zimnym :) Normalnie tego nie robie ^^ ;P