być może to o mnie mowa :) wracałem z nart :) i pamiętam jedynie srebrne BMW obok ronda
Printable View
Wiesz, teraz powinieneś mi jeszcze dopłacić, że ją zabiorę. W końcu kolejne auto, to kolejny kłopot, drogie ubezpieczenie, jeszcze droższe paliwo, no i musisz zużywać dwa razy więcej czasu, żeby każdym jeździć, co może negatywnie wpłynąć na Wasz związek... Ja Cię mogę uwolnić od tych problemów - poświęcę się ;)
Chyba Adusia po 15 Karpacz -Jelenia góra.Pozdrawiam.
A przed 15 na wlocie do Jeleniej od strony Karpacza widziana szara 159 na DOL. Pozdrawiam
Pozdrowienia dla granatowej 156 DLB która jechała za mną w stronę Bolkowa mignąłem kierunkami jak wyprzedzałem oraz dla srebrnej 159 DB mijanej w Świebodzicach była łapka ale chyba bez reakcji.
pozdrowienia dla Pana z golfa - wiem, że sporo palą ale chyba nie aż tyle ;)
Załącznik 84468
ja bym tam na jego miejscu podjechał pod stanowisko dla tirów ;) szybciej leci ;)
Carlos widziany na Krakowskiej (na wysokości McD)
srebrna 156 DW 931... na Długiej ok 16 :) Pozdrawiam
Flatbeet przyłapany dzisiaj na różanej. Pozdr
Pozdrowienia dla srebrnej 147 FL CB widzianej w Lubaniu jak mijałem mignąłem kierunkami
rob69 tak to byłam ja i również pozdrawiam :)
Dwie 159 :) jedna na Sienkiewicza skrzyżowanie z reja od jakiegoś czasu ją tam widze jak parkuje czarna SW. i kolo astry miedziana 159 :) przy pizzeri BRAVO ;) pozdrawiam
Proxim widziany na moście koło hotelu piast opole:D
Granatowa 159 rej. DW ...AY wczoraj na parkingu TESCO UL. długa :)
Wczoraj w Świerzawie koło 16 w ostatniej chwili zobaczyłem klubowe ramki na Alfie zdaje się 145 lub 6, ciemny kolor, nie zapamiętałem nic więcej bo za późno się zorientowałem :P To był ktoś z forum? :)
Pozdrowienia dla mijanej dzisiaj ok 15:30 na trasie w okolicy Miłosnej czarnej 147 (chyba, bo nie wiem czy dobrze dojrzałam). Z odpowiedzią na awaryjne nie zdążyliśmy, bo ja gapiłam się na ramki, a mój M ma std spóźniony refleks :rolleyes:
Pozdrowienia również dla innej, ciemno szarej 147, której kierowca powinien zmienić proporcje tego co pod czaszką, do tego co pod nogą, bo miejsce do wyprzedzania kolumny aut znalazł sobie akurat w jednym z najgorszych miejsc na trasie Lubin - Wrocław (i odwrotnie, jak ktoś woli :))
To samo tyczy się "cisnącego' za alfą mercedesa.
Pozdrowienia dla Kolegi SHEMAGONISH dziś na 1-ego Maja w DZA :)
w każdym razie rejestracja była DL - tego jestem pewna ;)
Przepraszam Julkę za to niedopatrzenie, ale poza szybkim rozpoznaniem marki i spojrzeniem na rejestrację, to nie starczyło mi czasu na więcej manewrów :D
Możecie wygladać nas w czwartek na tej samej trasie i później w Lubinie :cool:
widziana czarna 155 chyba :p szybko pojechał :p w jaworze rej ZGR :pjakos w tamtym tyg chyba czwartek :p
2.02 widziane 2 159 i 147 - na ramkach. 147 - Plebiscytowa/Oleska koło południa, 159 na DST przed 13 Opole - Strzelce i ostatnia 159 też na ramkach wieczorem na małej uliczce osiedlowej OP85***. :]
Dzisiaj koło 14 na obwodnicy Brzegu widziana czarna 159 i bordowa 147, kolega ze 147 chyba machał niestety za późno się ogarnąłem :P chwile później na światłach koło sądu srebrna 156 na ramkach klubowych pozdrawiam :)
Na ulicy Niemodlińskiej ok 7.50 widziany Ekierto, jadący na Zaodrze Opola :D ja leciałem przeciwnym pasem na centrum.
Jak najbardziej ;) w okolicach ronda zapewne :D - w drodze do pracy. Ciebie nie zauważyłem :P
Wczoraj srebrna 156 na piłsudskiego w Legnicy. :) Pozdrawiam
Dzisiaj ok 7.00 Bella Ekierta widziana na ulicy Kani stojąca. A o godzinie 17.00 Proxim stojący w korku do obwodnicy północnej Opola na wysokości Bidy:D
DW631PC - 156 - ciemna zieleń - z ramkami
CZYJA TO ? :)
Dziś o ile się nie mylę Bella Lord1988_rr na Orląt Lwowskich przy końcu ulicy ok godziny 9 ? :>
Czyja ciemnego koloru AR 156 na tablicach DW była widziana na parkingu pod chmurką w galerii Cuprum Arena w Lubinie dziś około 17:00, eMka?
Widziana dzisiaj srebrna 156 sportwagon (chyba PGN albo coś w tym stylu, na pewno P z przodu) w Głogowie, stała pierwsza na światłach na tej głównej ulicy co przez Głogów idzie. Miała ramki, jechałem BMW więc nie machałem. Pozdrawiam
kto w srebrnej 156 2.4 JTD migał mi dziś na światłach za tunelem na dominikańskim we Wrocławiu ? :) stałem za w 159 :)
pozdrawiam
widziany wczoraj mumin w dominikanskiej ;) juz lecialem z karteczka a on sobie odjechal :P