Dalej na parkingu +1, czy przed krokusem?
Printable View
Dalej na parkingu +1, czy przed krokusem?
Przed ;)
Na FB padło pytanie dla czego cykliczne są w środę ? Czy nie lepiej by było w jakiś dzień weekendu ? W tygodniu ludziska pracują. Sam bym podjechał ale jadąc z pracy zanim przebiję się przez korki, to was zapewne juz nie ma :(
W weekend jest też więcej możliwości na ewentualne grille lub odwiezienie maszyn by nie prowadzić po piwie ;)
Jak dla mnie to każda opcja dobra :)
Wszystko jedno, jeśli chcecie to możemy przekładać na inny dzień.
J abym przełożył. Może i frekwencja będzie większa.
A koledzy powiedzcie mi bo jestem świeży w aktywności alfoholikowej... co na takich spotach się dzieje ? Jakby był jakiś weekendzik wolny to może i ja bym się wybrał?
Zazwyczaj stoimy, kopiemy gumy, oglądamy fury nowoprzybyłych, chwalimy się zmianami w swoich...
W weekendy z kolei ludzie wyjeżdżają. Na grilla można się umówić dodatkowo i niezależnie od spotów. Moim zdaniem termin jest spoko i szkoda znowu mieszać. Tym bardziej, że zawsze siedzimy do tej 21 co najmniej
Powiedzcie mi koledzy mili. Na czym polegają terminy spotów. Wybaczcie, że nie przeszukam sam forum ale jestem strasznym leniem ;) kojażę, że w środy, ale czy to jest każda środa, pierwsza miesiąca czy poprostu ustalane wczesniej. Jest jakieś stałe miejsce spotkań czy różnie ? No i godzina ? Chętnie przybył bym w któryś dzień.
Każda środa godz. 19.00 krokus w hucie na parkingu od strony stacji BP ogólnie zawsze ktoś się zjawia :D
Cześć, ja właśnie byłem z jednym z tych co pisali o weekendzie, bo praktycznie każdy weekend (na pewno niedziele) jestem Alfiną w KRK i wtedy chętnie bym podjechał z dziewczyną pod krokusa.
Kto dziś ?
Ja będę
Też się zjawię
Również postaram się podjechać.
Dzięki za dzisiejszego spota , proszę o fotki aby tu też je dodać. Tak jak rozmawialiśmy na próbę spróbujemy spotykać się w lekko zmodyfikowanym stylu na Krokusie o 19.00 a mianowicie pierwszy i trzeci tydzień miesiąca widzimy się w środy a drugi i czwarty tydzień spotykamy się w niedzielę. Jeśli będziemy widzieć zainteresowanie ludzi taką formą to tak będzie a jak frekwencja w niedziele będzie marna to wrócimy do starego harmonogramu.
Gdzie byliście .. na krytym parkingu ? bo pod BP Was nie widziałem... :rolleyes:
tak jest , na +1
Czyli co następny spot w niedziele 17.05 ?
Tak niedziela 17 maj o godzinie 19.00 na Krokusie :)
W Krk będę na bank, postaramy się przyjechać :)
jak furę odbiorę to wpadnę w niedziele
To spot się jednak odbył i w środę ... widzę że jednak krakowscy alfiści mocno aktywni w środy można jechać w ciemno :)
W niedziele też się widzimy :)
A ja nie przyjechałem bo miało nie być spot'a:mad:
ktos dzisiaj cos?
My będziemy :)
czyli kto MY ? :D
My też będziemy. Ja, dziewczyna i Alfina :)
My też :D Czyli ja i Alfinka :P
Bendziem. :)
Tez bedziem hehe z żoną i psem z trasy ;)
Jakieś fotki z dziś :) ?
kto by chcial alfy ogladac... :D codo pierwszego spotu w nowym terminie czyt. niedziela, frekwencja byla dobra :) teraz tylko czekac na sobote 30.05 na grilla nad jeziorkiem :)
Fotki z dzisiaj wrzuci jutro Marek a co by znów nie było niedomówień to najbliższy spot jest w środę 20 maja na Krokusie a następny jest w sobotę 30 maja grill na Bagrach w Krakowie. Co do wspomnianego grilla to jutro napiszę więcej szczegółów :)
Tak jak już wcześniej pisałem 30 maja (sobota) o godzinie 17 na Bagrach w Krakowie robimy grilla. Adres do nawigacji Kraków ul. Bagrowa 9 https://www.google.pl/maps/dir/50.03...8678,17z?hl=pl . Wstępnie będziemy mieć na miejscu przygotowane grille , węgiel i podpałki ale jeśli ktoś chce to może coś z tego ze sobą zabrać na zapas. Wszelkie jedzenie , napoje , sztućce , talerzyki , kubeczki , stołki , kocyki itp. każdy organizuje we własnym zakresie. Link do wydarzenia na FB https://www.facebook.com/events/1638852169669630/ . Serdecznie wszystkich zapraszamy :)