Pozdrawiam Alfaholika oramkowanego jeżdżącego srebną 166 2.4JTD rej.SB****G (prawdopodobnie mieszkającego na oś.Wojska Polskiego :) ) jechałem wczoraj Fiatem CC za Tobą drogą łączącą osiedle ze starym bielskiem ;)
Printable View
Pozdrawiam Alfaholika oramkowanego jeżdżącego srebną 166 2.4JTD rej.SB****G (prawdopodobnie mieszkającego na oś.Wojska Polskiego :) ) jechałem wczoraj Fiatem CC za Tobą drogą łączącą osiedle ze starym bielskiem ;)
Dzisiaj czerwona alfa 147 miedzy Kozieglowami a Żarkami z rejestracją SO, ktoś z forum?:)
Pozdrawiam kolegów w Alfach których widziałem w Chorwacji w okolicach Makarskiej:
Jeden na tablicach SCI w ciemnej Alfie 159 SW
Drugi na tablicach ST w Alfie 156 SW przed FL.
wiedzmak przyznaj sie lepiej czym byłes szmelcVWagenem hahaha :P dosłownie i w przenośni :)
Pozdrawiam 2 Alfy widziane w Przecieszynie - obie srebrne: 166 i uskrzydloną 156!
a ja pozdrawiam Kolegę z czarnej GTV-ki na SBL (klubowe ramki) który jechał dziś za mną i tatą :) łapki i światła były :)
pozdrawiam "panów władzów" ze srebrno niebieskiej AR 159 ze skrzyżowania pod makro S-ec
odmachali łapką nawet z lekkim zdziwieniem na twarzy jak im pierwszy pomachałem jak mnie mijali lewym pasem
Pozdrowienia dla Właściciela Czarnego Mito parkującego na ul. Sobieskiego w Czechowicach:)
Pozdrawiam czerwoną 156 jadącą ze mną od Wolbromia do Olkusza :) Blachy SI lub SK, nie pamiętam :P
Pozdrawiam kleżnakę :) w czarnej julce na ulicy Oświęcimskiej na wysokości Browaru tyskiego :)
hehehe, witamy w programie "Mamy Cię"
ok :) więc jedną alfę widziałeś, druga jest granatowa no i bravo czarne :) bądź czujny :P
do zobaczenia :)
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
widzisz Marshall?? człowiek tak zapracowany że ani chwili wolnego nie ma :P
dziś pozdrawiam mojego znajomego który zakupił sobie wiśniową GTV na krakowskich blachach :) dużo do zrobienia ale jest piękna
chyba żartujesz!! powiedziałam że nigdy diesla i nigdy niemieckiego auta :) i tego się będę trzymać :P
a co do zbierania na GTA... to owszem, zbieram i zbieram i zbieram i zbieram.... :) chcesz się dołożyć??
czasu mam mało ale słyszałam od Piotrasa że na dniach będzie okazja by się spotkać i świętować :) więc dla Ciebie Marshall (a w zasadzie dla WAS) znajdę czas :)
---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:16 ----------
https://www.facebook.com/NieZawieraRutyny :)
rutyna Was wszystkich wykończy zobaczycie :P
aniucha chętnie możemy co nie co wlac i nie mówie tu akurat o wlewaniu do baku hahahah
pozdro dla czerwonej 147 (bodajze oramkowana) na ściegiennego w katowicach... mijalismy się ale obie rece mialem zajete (kierownica i telefon) i nie machnalem... :)
ja tez jechalem 147 z przeciwka.
No i oczywiście Toma82, którego widuje praktycznie na okrągło 2-3 razy w tygodniu. Dziś o 16:30 jechał w kierunku Bystrej.[/QUOTE]
Ja też pozdrawiam ale przyznam szczerze że nie widziałem cię :)
a ja również pozdrawiam rydza widzianego wczoraj na przejeździe w pszczynie koło MCDonalda pewnie z pracy wracałeś no i wszystkich z spocika w Krakowie mnogość was była :) i oczywiście specialne pozdrowienia dla słomianego wdowca w VW:)
Acha. Nie, byłem z kumplem na szrocie po części do jego VW - padły mu wycieraczki. Stwierdził że na wiosnę kupuje Alfę i truje mi d..pę za ile bym mu sprzedał moją :)
A ja pozdrawiam kierownika czarnej 145 SBI, który ostatnio jechał za mną spory kawałek przez Bielsko, aż do skrzyżowania przy mcu!
Pozdrowienia dla Julki SB wczoraj na krzyżówce A480 z A5 kolo Giesen
Pozdro dla żuwika lecącego ul. Andersa swoją czystą 166:)
pozdrawiam wiedzmaka z którym piłem piwo i piotrasa który o 20 jeszcze siedział w pracy :P "mużiny" tak maja a prezesura sie bawi :P hahahaha
Pozdrawiam kierownika Ciemnej 166 (Nero Vulcano?) który po godzinie 9.00 rano dojechał mnie w Kalembicach przed Cieszynem - niestety skręcił na S1 w Strone Bielska Białej - awaryjki i łapki były :D
Pozdrawiam Alfaholika w czarnej 159 SG.... widzianego w Szczyrku - ja spacerowałem chodnikiem