taaa, kochany braciszek obiecał mi pranie siedzonek, na resztę naciągać już go nie będę :D
Printable View
Miło by bylo gdybym sam nie jechał do Tarnowa reprezentować nowosadeckich alfisi :)
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Pozwolilbym sobie zrobić liste osób, które by chciały jechać do Tarnowa na spot Małopolska-Podkarpackie:
1. YoMen
2. Dejot_ns
Nie chciałbym tak przekonywać ale mi się wydaje ze grill u belfera jest bardziej ruchomym wydarzeniem i możemy sie z tym dogadac na bieżąco. Fajnie by bylo gdybyśmy pokazali jak liczna jest nasza grupa ;).
Potwierdzam wyprawę :)
Potwierdzam
Ja jestem chetny na wyjazd a gdzie to obojetne oby tylko pogoda dopisala :) (i mały nie był chory, bo coś się mu kicha a planowałem wyjazd rodzinny)
Sent from my AR by S3 using Blue&Me ;)
To ja chyba zrezygnuję z grilla, żeby chłopaki nie mieli rozterek:) Poza tym jestem po wyrwaniu zęba z komplikacjami i nie mógł bym sobie karkówki dobrze pogryźć... Tarnów być może nawiedzę. Więc trzeba jakiś plan opracować, co by ekipą pojechać. Ja typuję, że więcej, jak 3-4 auta nie pojadą. NS jak zamierza pojechać? Przez Grybów i Gromnik (w Ciężkowicach bym do Was dołączył) czy na Zakliczyn?
Ja chłopaki jadę na 100% ale przez Jurków bo mi najbliżej :) Ewentualnie można sie syknąć gdzieś na Zakliczynie czy Wojniczu no chyba, że pojedziecie jeszcze inną drogą :)
Ja sie z Gniewkiem ugadam i pojedziemy. Droga mi obojętna. Najlepiej zeby było mało dziur ;P fajnie, ze sie nas zbiera wieksza ilośc. Dopisujecie sie do listy.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
1. YoMen
2. Dejot_ns
3. Trebor
4. Matek1989
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Mi to obojętne byle duzo dziur nie bylo. Droga Nowy Sącz - Jurkow - Wojnicz przyzwoita. Zawsze możemy się spotkać na tej stacji paliw w Zaliczenie. Chyba, ze proponujesz Belfer lepsza trase ;)?
Tak jak pisałem wybiorę się chętnie ale pod warunkiem że mały będzie zdrowy, dzisiaj chodził zakatarzony ale może do niedzieli będzie lepiej (oby).
To moze my tez gdzies dolaczymy z Bochni po drodze i pojedziemy wieksza iloscia co wy na to ??
a gdzie wam bedzie dobrze ?? bo jaka trasa pojedziecie przez Brzesko bedziecie leciec czy nie bardzo ??
Wojnicz ??
Tylko gdzie i o ktorej ??
Panowie wiec jak z godzinami ;)?
Przyjedź do mnie i pojedziemy prostą przed siebie w stronę Tarnowa :D tylko najpierw auto umyj xD
To spotykamy sie gdzies w Wojniczu czy jedziecie prosto na Tarnow ??
Można, tylko gdzie ?
W Wojniczu gdzies jak sie zjezdza z 4 do Wojnicza to tam jest odrazu z prawej taka knajpka tam sie mozemy ugadac i ruszyc tylko o ktorej tam byc ??
Do Tarnowa z Wojnicza nie daleko, to może kolo 14? myślę, że konkretnie się rano pewnie dogadamy..
jak cos to dzwoncie do mnie 796 080 774
Chcialbym podziekowac organizatorom oraz wszystkim ktorzy zjawili sie na zlocie dziekuje za elegancka imprezke :) oby bylo Nas wiecej i wiecej zlotow :)
Czekam na jakies foto;D
Również dzięki :)
Kilka foto będzie tylko muszę to ogarnąć jak bedzie czas
Dzięki, trafiliście z powrotem bo jakoś pogubiliśmy się po drodze (przez Belfra on narzucał tempo).
Najwazniejsze ze wszyscy trafili do domu :)
trebor prosze ogarnij sie troszke.Ja tez jestem kiepski z ortografii ale rzucal wiem jak sie pisze.Popraw sobie jeszcze w temacie Tarnowskim browaRZe.Pozdrawiam i nie msyl, ze to jakas zlosliwosc z mojej strony