Ok. 17tej 166 przedlift (prawdopodobnie Grigio Patrizia, ale ciemno było) w benzynie, na blachach KN, na stacji BP w Tarnowskich Górach.
Ok. 19tej Alfa GT na DK78 w miejscowości Nakło Śląskie.
Ktoś stąd?
Printable View
Ok. 17tej 166 przedlift (prawdopodobnie Grigio Patrizia, ale ciemno było) w benzynie, na blachach KN, na stacji BP w Tarnowskich Górach.
Ok. 19tej Alfa GT na DK78 w miejscowości Nakło Śląskie.
Ktoś stąd?
Pozdrowienia dla własciciela czarnej 147 na blatach SH przed godz. 19 w MCdonald tysiaclecie :)
Pozdrawiam kierowce ciemnej GT widziany dziś na Granicznej w DG
Po zakupie mojej 159 coraz częściej rzuca mi się w oczy czarne GT w Zabrzu (zawsze rano zaparkowane na skrzyżowaniu De Gaulle'a z Reymonta) oraz czarna 159 SW (najczęściej na tej samej ulicy pod Carrefourem). 159 ma ramki ale od GT nidy nie dojrzałem. Pozdrawiam obu właścicieli.
P.S. Może w końcu na początku lutego znajdę czas na porządne obfotografowanie Belli i zaprezentowanie w odpowiednim dziale:)
Pozdro dla właściciela białej 147 rej SZA widzianego dzisiaj o 16.00 obok browaru w Tychach :)
edit:
Założyłem ramki do swojego drugiego auta i też można pozdrawiać :D
Pozdrawiam kolege z 166-ki spotkanego dziś popołudniu na A1 w kierunku Ostrawy. Jaki masz silnik? bo ciężko było dogonić... :)
pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 którą widziałem dziś o 5:30 zaparkowaną na shellu przy ulicy wojska polskiego w chorzowie:)
pozdro dla srebrnej 156 na blachach SPS na A4 Gliwice - Katowice, jechaliśmy razem od europy centralnej, dość długo :) ładnie ci ciągnie, jakby nie moje 105km w benzynie to bym tak w tyle nie zostawał :D