Zblazowanie sprzedających i kupujących.
Pewnie i na takiego "potwora" znajdzie się "amatora".
Printable View
A może to delikatna sugestia firmy - aby nie zakładać tablicy :) - bo przecież psuje ta naszej wielkości tablica mordkę Giulii . No to mamy wytłumaczenie dla Policji - " panie Władzo, auto kupiłem, ale miejsca na mocowanie tablicy nie ma, co zrobię ? chciałbym bardzo zamocować tablicę ale nie było w tym aucie na czym. No owszem, była w opcjach podkładka, ale ja opcji nie kupuję, a bez opcji auto przecież jest dopuszczone do sprzedaży i ruchu więc tak jeżdżę. Przykręcić do zderzaka? no jak to, tablica ma być przecież w wyznaczonym miejscu, a ja nie wiem gdzie to jest, bo podkładki nie ma. No i bez podkładki musiałbym wygiąć tablicę, a nie wolno przecież giąć tablic."
Byłem dziś na przejażdżce Giulia 180KM w pakiecie za prawie 200k pln - kolor biały mnie nie powalił :/
Ochy i achy uzasadnione co do prowadzenia, precyzji z układu kierowniczego i dynamiki silnika :)
Świetne wnętrze jeśli chodzi o kierownice.... a do reszty musiałbym się przyzwyczaic, wskaźniki przy zegarach na na pierwszy rzut oka nie są zbyt czytelne ( za dużo podświetlonych rzeczy zbyt blisko siebie ), brak podłokietnika na tylnej kanapie mi się rzucił w oczy i nie składana tylna kanapa - choć to pewnie da sie zamówić.
Do do minusów:
- drżący drążek zmiany biegów na postoju - ojj to dobrze nie wygląda
- bardzo ciężko chodząca skrzynia biegów - ciężej niż w 159 dodatkowo wrzucenie wstecznego no już wymaga większej siły, ewidentnie hacząca dwójka i niezbyt lekko wchodząca jedynka
- ciężko chodzące sprzęgło - w korkach musi być masakra
Jak wróciłem z jazdy już czekało dwóch gości.... przyjechali BMW 5tką bardzo świeżą ;-)
Oby jak najszybciej wprowadzili testowki ze skrzynia automatyczna i najlepiej w jakimś innym kolorze.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Ja nie miałem problemów ani ze sprzęgłem ani z wrzucaniem biegów, więc może to jakiś problem tego egzemplarza? Kanapa dzielona to jest bezpłatna opcja.
Mnie się bardziej podobała biała (18" veloce) niż czarna, bo czarna to zupełna porażka.
Tak z innej beczki. Nie wiem jak wyglądają te drewniane wstawki w kokpicie Giulii ale miałem okazję oglądnąć dziś z bliska nowe Volvo s90. Atrapa drewna (ta na wysokości nawiewów) była z bardzo tandetnego plastiku, a to podobno od dawna klasa premium...
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
jakis bullshit wciskasz kolego borntown - akurat w nowych Skach i Vkach volvo szczyci się tym, że wszystko co wygląda jak drewno - jest drewnem, a jak skóra - skórą. Nie wierzę, żeby akurat na tym oszukiwali - nikt jakoś z testujących volvo nawet nie próbował podważyć jakości tychże wstawek.
Co do skóry to nie mam nawet najmniejszych zastrzeżeń. Mówię jedynie o tym drewnie, jeśli jest prawdziwe to jakoś dziwnie wykończone. Za to drewno przy podłokietniku na 99% było plastikiem. Spasowanie tych elementów (i tylko tych) również pozostawiało trochę do życzenia(widoczne szczeliny między drewnem a skórą, drobne zadziory na kantach). Może taki egzemplarz...
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka