Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sedan na blachach SMI widziany w łaziskach górnych pod sklepem "Auto Irek" ;)
Printable View
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sedan na blachach SMI widziany w łaziskach górnych pod sklepem "Auto Irek" ;)
Pozdrowienia dla kierowcy 159 SW, którego spotkałem kilkanaście minut na drodze z Rybnika do Rydułtów - pomigane :)
Pozdro dla himka :)
To ja machałem ci na rondzie na Glince - objeżdżałem nowy motór (z1000sx) :D
Pozdro dla Kota w jego strzale 156 . Dzis o 14:30 na Wojska w Sosnowcu. Nie zdąrzyłem pomachać :-)
Pozdrawiam właściciela ciemnej 166 rej. SO widzianego dzisiaj na zjeździe na Giszowiec z drogi 86 (stałem za Tobą ciężarowym Renault) :D
Pozdrowienia dla czarnej Brery od... czarnej Brery :D okolice Sośnicowic, godzina 16:00. Pomrugane, odmachane :)
Edycja:
Pozdrawiam przesympatycznego kierownika/kierowniczke ślicznej niebieskiej 147. Dziś rano ok. 6:50. Droga 88, strefa w Gliwicach. Sorry, że nie odmrugnalem ale w tych godzinach jeszcze śpię jak prowadzę :D
Pozdrowienia dla kierowcy GT widzianego wczoraj kolo 17, ja zjezdzalam z trasy na kato, Ty wjezdzales :) pomrugalam i odmrugales.
Srebrna 156 mijana o 8.30 na ul Żywieckiej , chyba ramki dostrzegłem w lusterku wstecznym . Pozdrawiam