O widzisz Nazar, w takim razie na tył tylko 8 mm bez centrowania. Napisałem maila z zapytaniem do Gitcaru, zobaczymy jak ich oferta będzie się miała do np. motoryzacyjnapasja.pl.
Printable View
O widzisz Nazar, w takim razie na tył tylko 8 mm bez centrowania. Napisałem maila z zapytaniem do Gitcaru, zobaczymy jak ich oferta będzie się miała do np. motoryzacyjnapasja.pl.
ma ktoś coś fajnego do Giulietty na zimę pasujące na małe Brembo najlepiej z fajnymi oponami.
Dostałem wiadomość zwrotną od Gitcaru - ich zdaniem "chyba nie da sie zastosować takiej grubości bo może braknąc centrowania na felge" (mowa o 8 mm na tył). W takim razie zamawiam z motoryzacyjnapasja.pl. Dzięki za pomoc Panowie.
Mi się łapie na centrowanie ale zależnie też może od felgi bo kwestia jak ma sfazowany centrujacy. Motoryzacyjna pasja ma z RRcustoms.
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Dla potomnych:
- koła Toora 18x8 ET35 5x112 NIE WCHODZĄ na duże Brembo. Potrzeba dystans 20mm, a przy oponie 235/45/18 jest już bardzo blisko plastikowych wnętrz nadkoli przy pełnym skręcie, ale nie trze :)
PS - nie ma ktoś długich (45mm) śrub pływających M14x1,5 (10 szt.) na sprzedaż :D ? Potrzebuje na już, a wszędzie trzeba czekać...
Witam. Szybkie 2 pytania. Czy jeździł ktos moze w zime na felgach 18" z oponami 225/45? Zastanawiam sie czy kupic takie czy zostac na 17" tylko zalożyć wiekrzy profil opony bo teraz mam 17" 225/45 a powinno byc 50
Ja teraz mam taki rozmiar zimowek na 18". Jeszcze na tym nie jeździłem ale na letnich wszystko było ok
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
A co myślicie o zalożeniu na zime opon 225/50 na 18"?
Tylko po co? Na 45 i tak jest wystarczająco "gumy"
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Nigdy.nie.jeździłem na 18" w zadnym.samochodzie i poprostu boje sie, że przez zime pognę felgi. Dlayego pytam o doświadczenia na takich felgach i oponach w zimę. No, ale z yego co piszesz to powinno byc ok.