Z Góralskiej [emoji6]. Tak swoja drogą to mógłbyś to opisać, bo co poniektórzy są w stanie życie za Irbis oddac [emoji23] no chyba że to pic na wodę fotomontaż.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pisałem o tym kilka razy, ale moja bez DPF i z dość mocnym programem miała badane spaliny kilka razy, jednego razu nawet kilka minut, i zawsze wynik był bardzo dobry.
Generalnie na przeglądach nikomu już nie zależy żeby nie podbić dowodu. Taka smutna prawda. Powiem tylko że wyjechałem kiedyś z podbitym przeglądem autem bez hamulców.... Tacy kompetentni są na shellu na malopanewskiej.
Witam, kto może polecić blacharza-lakiernika we Wrocławiu? Muszę wymienić dwa progi w swojej 159. Robił ktoś może??
Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
Specyficzny rodzaj humoru, odzywki czasem do klientów, chyba o to chodzi :p Trzeba czasem przymykać oko na to co mówią po prostu :p Sam też u nich robiłem i nie mam zastrzeżeń, takie tylko spostrzeżenia ;)
Hej
Potrzebuje namiar na dobrego blacharza , który ogarnie porządnie podłogę w 156 (Wrocław i okolice )
Takiego co powie czy warto ratować ten egzemplarz. A jeśli warto, to zrobi tak że będzie to na lata .
Po podłodze czeka mnie wyminą rozrządu , przedniego zawieszenia, amortyzatory przód i tył , obydwa przeguby przednie , drążki kierownicze + końcówki , oczywiście olej + filtry, geometria ,chyba alternatora, i pewnie coś jeszcze wyjdzie.
Wiec chcę ogarnąć budę zanim zabiorę się za resztę .