ladowarki sie nie da wylaczyc ale mozesz wylaczyc komunikaty dot. ladowania
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Printable View
ladowarki sie nie da wylaczyc ale mozesz wylaczyc komunikaty dot. ladowania
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Czy żeby wyłączyć keyless trzeba to zrobić gdzieś w ustawieniach?
Dzięki spróbuję poszukac
Panowie z innej beczki, czy ktoś może testował Carlinkkit lub CPLAY2Air pod kątem bezprzewodowego apple car play ?
No więc byłem dzisiaj w ASO - oczywiście, jak Alfa piszczała cały czas w zeszłym tygodniu, to dzisiaj grzeczniutka, tylko raz... Ostatecznie dokręcili porządnie podkładkę pod tablicę do zderzaka (wcześniej odstawała od zewnętrznej strony samochodu) i jak na razie jest OK, będę "jeździł i obserwował" :).
Swoją drogą, jakość montażu trochę załamująca, już znalazłem 2 drobne uszkodzenia - panelu tunelu środkowego i słupka B od strony pasażera. Czy ktoś miał podobnie i coś wymieniał?
Ja miałem 3:
- Porysowany ten czarny plastik w drzwiach, w miejscu którym jest lusterko zamontowane - ma zostać wymienione.
- W carbonowej listwie w progu literka 'a' w napisie zgubiła swoje wnętrze - ma zostać wymienione.
- Mały odprysk (albo raczej nierówny odlew zderzaka) nad przednią lampą - na to machnąłem ręką.
Czyli nie było większych problemów z załatwieniem tematu? Wysłałem w weekend zdjęcia do salonu, czekam na odpowiedź.
Nie było bo przy odbiorze to zauważyłem. Ale sprzedawca napomniał mnie, żebym zgłaszał jeśli coś jeszcze zauważę, ale póki co nie zauważyłem.