Ja chyba na takie zmienię z 205/55/16 bo się boje o zdrowie Belli jak moja kobita siedzi za kółkiem :D
Printable View
Dla mnie też byłoby ok ale raz ,że mam -40mm a dwa ,że ja potrafie jeździć autem typu taczka bo się wychowałem na BMW i Vagu ale moja nie wie co to jazda po koleinach a nie W koleinach i ostatnio co się zdziwiłem - na nierównych koleinach obtarłem o zoll tym kawałkiem plastika z nadkola przedniego co wystaje z 2 centy poniżej linii błotnika od strony drzwi i zacząłem obawiać się o miskę olejową kiedy ona jeździ tym autem . Ja osobiście mam zamiar na wiosne je zagwintować i zejść jeszcze z 3 centy dlatego lato mam 245/35/19 więc zimę jak nie chce podnosić zawieszenia to trza kołem w górę uciekać :D
Auto typu taczka? :D
Z takim określeniem się jeszcze nie spotkałem :)
Ja poprzednio miałem bmw e46 ( ostatnie prawdziwa Bawarka) i miałem ten sam rozmiar. ... tak samo się dobrze jeździło. .. i na pewno bym nie określił Buni jako taczki :) dawała mega frajdę 2.2 l benzynę 170 km robiło robotę. Bardzo popularny rozmiar opon ... ale te co kolega wrzucił 215/65 ... dla mnie też dramat. Raz wygląd dwa nie do tego auta