-
Ja będę jak mi haker samochodowy usunie immo bo się wzięło i zbuntowało,a nie mam karty kodowej i zapasowego kluczyka ;) Jakby ktoś chciał kupić kartę kodową kluczyka do 156 to życzą sobie w ASO za to 230 zeta... jeszcze kilka lat temu to kilkadziesiąt złotych kosztowało z tego co czytałem. Bardziej opłaca się usunąć immobilizer z ECU - 200 PLNów na Mościciego. Usuwasz psujący się szajs i ewentualnie, jeśli komuś zależy,zakładasz sobie mniej awaryjny system. Jak dobrze pójdzie to jutro będę mógł odpalić swojego grata bo zostawiłem tam kompa i mam nadzieję, że nie będę miał z tym szajsem więcej problemów.
-
Kurde, okazało się, że miałem już założony emulator immo i to się musiało rozp#$%^@*%&. Samochód śmiga już, zawór overboost wyczyszczony więc już nie ma muła. Jeśli mielibyście problemy z airbagami, immobilizerem, centralnym zamkiem itp. to na Mościckiego facet jest ogarnięty i tanio jest :).
-
no wkońcu Duster :D czyli jutro obecny jesteś ? :)
-
i co nie ma więcej chętnych ?
-
Żeby znowu niebylo 4 aut. :/
-
no właśnie :| Radek jedziemy na myjnie ?
-
W ramach przypomnienia :)
Spot AH
25.03 Niedziela g.15 Plaża nad Wisła
Proszę uwzględnić zmiane czasu :)
-
wlasnie sie budze i pierwsze slysze ze byla jakas zmiana czasu :o
ale napewno bede:cool:
-
no to dobrze że będziesz :D to już jest Nas 3 :D:D to do zobaczenia :D
---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 14:00 ----------
No i po spocie :D frekwencja nie była zła bo aż 7 samochodów :D ale mam nadzieje ze na następnym będzie zdecydowanie więcej :) Wieczorem wrzucę foty na forum. Pozdrawiam
-
32 załącznik(i)