Jak pisałem do FAP-a, czy 4C będzie na Motor Show w Poznaniu, to jakiś miły Pan oddzwonił, że nie. Jak się spytałem, czy w ogóle będzie w salonach, to powiedział: "Panie, jak będzie, to będzie" :D.
Printable View
Jak pisałem do FAP-a, czy 4C będzie na Motor Show w Poznaniu, to jakiś miły Pan oddzwonił, że nie. Jak się spytałem, czy w ogóle będzie w salonach, to powiedział: "Panie, jak będzie, to będzie" :D.
Wiedzą wszystko. Coś jak PKP :)
Ja myślę ,że jak ktoś z PL będzie zdecydowany na zakup 4C to spokojnie zamówi je w Berlinie , Rzymie czy gdziekolwiek indziej ,oczywiście zanim nie zakończy się limitacja .
suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-andere-4c-sondermodell-bressanone/178712736.html
dobra, kto pierwszy z forum kupi 4C meldować !
w carserwisie w Warszawie powiedzieli, że z lunch edition (w tym roku) będzie jeden egzemplarz w Polsce (w Warszawie) a pierwotnie miało być 13 szt.
niestety w Carserwisie wprowadzili Cię w błąd z pewnością pierwsza sztuka nie będzie w Warszawie :)
ps. co to wogóle za gadanie "pierwotnie miało być 13" ? Pierwotnie ktoś wiedział że będzie 13 zamówień ? Przecież od dnia premiery była oficjalna informacja, że na Europę będzie 400 szt i obowiązuje kolejność zgłoszeń.
A tu niby ktoś z Carserwisu powiedział "to dla nas 13 szt - pierwotnie" :):P:o:cool: ( taka mała złośliwość na głupie gadanie )
Jarek kupiłeś?:P
to tera mam dylemat AR RZ do remontu czy 4C? co wybrać