1 maja Ja i 147 były w Wielkopolsce :)
Printable View
Dziś widziany Misiek718, trasa Inowrocław- Złotniki pomachane i odmachane hehe z daleka juz poznalem, ten kolor :D
prosze o usuniecie posta napisałem w złym dziale.
A ja widziałem dziś koleżankę Lutraki przejeżdżającą ul. Mickiewicza w Toruniu. Nie machałem bo byłem rowerem ale Mito na ramkach klubowych jedzie to musiałem się zatrzymać:)
No powiem tak, w szoku jestem. Byłam w Toruniu, zrobiłam zakupy, odwiedziłam "moje" miejsca, ale że zostałabym zauważona przez kogoś z forum to już szok.
Trzeba było zajechać mi drogę ;) Ulica bije rekordy jeśli chodzi o ilość rond :)
Pozdrawiam Ciebie serdecznie.
Ja z kolei pozdrawiam widziane dzisiaj 2 białe Julki chyba na blachach CB, brak reakcji, a szkoda.
pozdrowienia dla kierownika widzianego na trasie Szczecin - Police alfa 156 czarna na klubowych ramkach, później widziana czarna 156 Szczecin Struga również na klubowych ramkach czerwone skóry w środku prowadziła kobieta :) jechałem lancia lybra także nie zostałem zauważony :)
ta czarna 156 z czerwonymi skórami to moja, tylko kobiecie pożyczyłem ;)
sprawdź sobie tylne światła....z lewej strony razem z mijania świeci Ci się kierunkowskaz :D
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej alfiny widzianego 19:30 miedzy Canpol a Człuchów.Mrugane odmachane.