Hehe dobra dobra :) Lepiej sie nie reklamować :)
Printable View
Hehe dobra dobra :) Lepiej sie nie reklamować :)
czyja srebrna 166FL stala wczoraj zaparkowana w Debicy na parkingu kolo ronda przy dawnym PKS / Sklep z lozyskami, rej chyab TH54 albo TX54?
dziękuje i wzajemnie pozdrawiam :D kolegę widzianego na obwodnicy koło przemysłowej :D
pozdrowienia dla czerwonej/wiśniowej 146 na ramkach chyba RLA na rondzie Widna Góra/Jarosław jechałem a4
Pozdrowienia dla Alfisty parkującego przy Moniuszki w Tarnobrzegu, szkoda że postawienie wycieraczki zakończyło się spiną... (no chyba że to jednak nie był właściciel...)
Pozdrowienia dla Marcina W. :D widzianego dzisiaj na rondach na Wyzwolenia w drodze do pracy :D
AndrzejGP23 to Ty dzis byłeś? :) :>
Tak, tak. To ja Cię ustrzeliłem długimi. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
chyba ja Ciebie bo juz zauwazylem jak wyjezdzales na glowna :)
Pozdro dla 156 sw fl ktora ustrzelilem dzisiaj na langiewicza o 7:50 :D zakamuflowany w firmowym peugeocie :D
:) :)
pozdrowienia dla 166, która skręcała koło Galerii Rzeszów o 12 we wtorek :) oraz dla 147 z ramkami tylko z przodu, którą raz widziałem w poniedziałek około 16 na Wiadukcie Śląskim, oraz we wtorek koło 11 koło Mc'Donaldu przed ostatnim rondem w Rzeszowie przy wylocie na Przemyśl :)
Pozdrowienia dla Andrzeja, tak się zagapiłem na znajome blachy że nie zauważyłem ręki w gorze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej 147 na ramkach, włączającego się do ruchu w Miłocinie. Podnosiłem rękę ale chyba mnie nie widziałeś ^^ (czarne 156)
Pozdrowienia dla kierowcy 156SW na klubowych ramkach, który wyjechał na Krakowską od Nowego Świata i skręcał do Lidla dzisiaj ok. 10:30. Mrugałem awaryjkami z białej skody :)
wiem ze wlasciciel pewnie tu nie siedzi:D ale to wloska fura wiec pozdrawiam wlasciciela czerwonego ferrari r1 speed mijanego na autostradzie
Pozdrowienia kierownika srebrnej 159 sedan z klubowymi ramkami na tablicy RLA, widzianego przed chwilą na Lubelskiej :)
Pozdro dla kierownika jakiejs chyba ciemnej AR 147 1.6 na tablicach RST... Widzianego wczoraj ok 12 w Nisku na Sandomierskiej
pozdrowienia dla srebrnej 159 SW rej RNI ... jadącej w stronę lubelskiego w poniedziałek ok. 13.40 :) oraz granatowej 166 RSR widzianej koło 16 ale miejscowości to Ci nie powiem, boczne drogi gdzieś koło leżajska, również w poniedziałek :)
pozdrawiam srebrną gt w Rzeszowie przy akademikach URz, którą widziałem wczoraj o godzinie 20;10 tj. środa oraz dwie 156 jedna sw, która skręciła na zelmer dzisiaj rano przed 8 oraz srebrną z czarnym dachem na skrzyżowaniu przy polibudzie :) również dzisiaj rano :)
biala julka widziana na wylocie z Jasla :) pozdrawiam
Alfa darka.ko upolowana pod biedronką w przeworsku przed chwiląhttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/01/219.jpg
Pozdrowienia dla kierownika 147 przed fl, który usilnie próbował mnie wyprzedzić wczoraj na warszawskiej w rz, po 22, - niestety nie udało Ci się hahaha
Pozdrowki dla 147 rrs widzianej wczoraj wieczorem na podwisloczu
Pozdrowienia dla kierownika (kierowniczki) 166 zaparkowanej wczoraj około 19-20 w Millenium, miejsce 9C (chyba) :D
I pytanie: który dowcipniś podniósł mi wycieraczkę? :P
Pozdrowienia dla srebrnej 156 sw na RLA w Lancucie pod lidlem
guciu-b widziany 30 min temu na Zalesiu, pozdrawiam:)
Również pozdrawiam^^ i ode mnie też pozdrowienia dla alfy na ul. Wyspiańskiego która ratował inne auto na poboczu:) zima śniegi tak bywa ;)
Pozdrowienia dla Ramzesa spotkanego dzisiaj w Mielcu.
Uchwycone dzisiaj koło 19 w Bonarce w Krakowie. Pozdrawiam :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/01/282.jpg
Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 159 SW RJS/RLS na ramkach, którą wyprzedzałem na autostradzie koło Bochni. Były awaryjki z mojej strony.
Swoją drogą dawno nie widziałem tak brudnego samochodu :P Warto czasem przynajmniej światła z tylu przetrzeć bo słabo Cię było widać :)
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej GT z oramkowanymi tablicami RJA 3**** zaparkowanej przy ul. Piekarskiej w Jarosławiu. P.S. Piękna sztuka ;-)
To pewnie ta 3.2 :-D
Pozdrawiam Cię Marku-na Witosa.. ;) Dzięki, że mnie obudziłeś ;D